Hasta almaya giden ambulans kaza yaptı

DENİZLİ 15.03.2017 - 15:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hasta almaya giden ambulans kaza yaptı

Denizli Ankara Karayolu üzerinde hasta almak için giden ambulans başka araçla çarpışarak orta refüje çıktı.

FOTO/ Denizli Trafik Grubu Denizli Ankara Karayolu üzerinde  Pınarkent Mahallesi'nde hasta alan ambulans hareket ettiği sırada başka araçla çarpışarak orta refüje çıktı.   Edinilen bilgiye göre, Pınarkent Mahallesi Denizli-Ankara karayolunda öncesinde yolda yürüyen yayanın, yakınında lastiği patlayan kamyonun etkisi ile gözlerine kaçan toprak ve basınç nedeni ile zarar gören yaya için ambulans çağrıldı.    Olay yerine gelen sağlık ekipleri yayaya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırmak için hareket etti. Ambulansın hareket etmesi sonucu kavşakta fark etmediği araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolünü kaybeden ambulans kavşakta bulunan orta refüje çıktı. Ters yönden gelen araçların olduğu kısma geçmeden duran ambulans olası faciadan dönüldü. Meydana gelen kazayı ambulansta bulunan sağlık ekipleri ve diğer araçtakiler ucuz atlattı.   Meydana gelen kaza sonrası trafik bir süre durdu. Olay yerine çağrılan başka bir ambulansla yaya hastaneye kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli Ankara Karayolu üzerinde hasta almak için giden ambulans başka araçla çarpışarak orta refüje çıktı.

FOTO/ Denizli Trafik Grubu

Denizli Ankara Karayolu üzerinde  Pınarkent Mahallesi'nde hasta alan ambulans hareket ettiği sırada başka araçla çarpışarak orta refüje çıktı.

 

Edinilen bilgiye göre, Pınarkent Mahallesi Denizli-Ankara karayolunda öncesinde yolda yürüyen yayanın, yakınında lastiği patlayan kamyonun etkisi ile gözlerine kaçan toprak ve basınç nedeni ile zarar gören yaya için ambulans çağrıldı. 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yayaya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırmak için hareket etti. Ambulansın hareket etmesi sonucu kavşakta fark etmediği araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolünü kaybeden ambulans kavşakta bulunan orta refüje çıktı. Ters yönden gelen araçların olduğu kısma geçmeden duran ambulans olası faciadan dönüldü. Meydana gelen kazayı ambulansta bulunan sağlık ekipleri ve diğer araçtakiler ucuz atlattı.

 

Meydana gelen kaza sonrası trafik bir süre durdu. Olay yerine çağrılan başka bir ambulansla yaya hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.