Hasta keçisini metrelerce kucağında taşıdı

YAŞAM 13.11.2019 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hasta keçisini metrelerce kucağında taşıdı

Denizli’nin Çameli ilçesinde sürüsündeki keçilerden biri rahatsızlanınca anne şefkatiyle kucağına aldığı keçiyi metrelerce taşıdı.   Çameli İlçesi Gürsu Mahallesi’nde 23 keçiden oluşan sürüsünü otlatmaya çıkaran kadın, keçilerinden birinin rahatsız olduğunu ve sürüye yetişemediğini görünce kucağına alarak taşımaya başladı. Geride kalarak yabani hayvanlara yem olmaması için bir anne şefkatiyle kucağına aldığı rahatsız keçiyi eve kadar taşıdı.   Yürekleri ısıtan olayı görenler meraklı gözlerle hasta keçisini taşıyan kadını izledi. Keçinin durumdan memnun olması ise dikkatlerden kaçmadı. Hareket etmeden gayet sakin bir şekilde etrafı izleyen hasta keçi, kucakta yolculuğun keyfini çıkardı. Kucağında taşıdığı keçisini eve getiren kadın, keçiyle ilgilenirken bir annenin çocuğu ile ilgilendiği gibi ilgilendi.  

Denizli’nin Çameli ilçesinde sürüsündeki keçilerden biri rahatsızlanınca anne şefkatiyle kucağına aldığı keçiyi metrelerce taşıdı.

 

Çameli İlçesi Gürsu Mahallesi’nde 23 keçiden oluşan sürüsünü otlatmaya çıkaran kadın, keçilerinden birinin rahatsız olduğunu ve sürüye yetişemediğini görünce kucağına alarak taşımaya başladı. Geride kalarak yabani hayvanlara yem olmaması için bir anne şefkatiyle kucağına aldığı rahatsız keçiyi eve kadar taşıdı.

 

Yürekleri ısıtan olayı görenler meraklı gözlerle hasta keçisini taşıyan kadını izledi. Keçinin durumdan memnun olması ise dikkatlerden kaçmadı. Hareket etmeden gayet sakin bir şekilde etrafı izleyen hasta keçi, kucakta yolculuğun keyfini çıkardı. Kucağında taşıdığı keçisini eve getiren kadın, keçiyle ilgilenirken bir annenin çocuğu ile ilgilendiği gibi ilgilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.