Hastanede telefon çalan kız çocuğu gözaltına alındı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 09:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hastanede telefon çalan kız çocuğu gözaltına alındı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde muayeneye gittiği hastanede iddiaya göre çaldığı telefon nedeniyle 16 yaşındaki kız çocuğu gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre, tedavi olmak için Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine gelen A.A. (16) hastanede görevli bir çalışanın cep telefonunu çaldı. İddiaya göre ailesi ile birlikte devlet hastanesine gelen ve doktora muayene olan 16 yaşındaki A.A. doktorun istediği tahlil sonuçlarını beklerken masanın üzerindeki cep telefonunu çaldı.   A.A. muayene olduktan sonra hastaneden ayrılırken görev yerine gelen çalışan telefonunun koyduğu yerde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasını izleyen sağlık görevlisi telefonunun çalındığını görünce polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Kamera görüntülerini inceleyen polis telefonu masanın üstünden çalan 16 yaşındaki A.A. nın kimliği tespit ederek evinde gözaltına aldı.   A.A. polis merkezinde alınan ifadesinden sonra savcılığa sevk edildi. A.A. savcılıktaki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde muayeneye gittiği hastanede iddiaya göre çaldığı telefon nedeniyle 16 yaşındaki kız çocuğu gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, tedavi olmak için Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine gelen A.A. (16) hastanede görevli bir çalışanın cep telefonunu çaldı. İddiaya göre ailesi ile birlikte devlet hastanesine gelen ve doktora muayene olan 16 yaşındaki A.A. doktorun istediği tahlil sonuçlarını beklerken masanın üzerindeki cep telefonunu çaldı.

 

A.A. muayene olduktan sonra hastaneden ayrılırken görev yerine gelen çalışan telefonunun koyduğu yerde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasını izleyen sağlık görevlisi telefonunun çalındığını görünce polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Kamera görüntülerini inceleyen polis telefonu masanın üstünden çalan 16 yaşındaki A.A. nın kimliği tespit ederek evinde gözaltına aldı.

 

A.A. polis merkezinde alınan ifadesinden sonra savcılığa sevk edildi. A.A. savcılıktaki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.