Hastaneden taburcu oldu kapısının önünde öldü

DENİZLİ 17.10.2016 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hastaneden taburcu oldu kapısının önünde öldü

denizli haber / denizli 20 haber / Hastaneden taburcu oldu kapısının önünde öldü

Denizli Pamukakle İlçesi’nde meydana gelen olayda kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybet. Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi’nde dün İstiklal Caddesi Fesleğen mahallesi 1046 sokakta saat 16.00 sıralarında kalp krizi geçiren 84 yaşındaki adam hayatını kaybetti.   Yaşlı adam rahatsızlığı nedeniyle akrabası ile birlikte hastaneye giderek tedavi altını alınan adam daha sonra taburcu ediliyor. Taburcu olan yaşlı adamı akrabası kendi evine götürüyor ve asansör beklerken yaşlı adam kalp krizi geçirip bir anda yere yığıldığı belirtildi. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri gelmesin rağmen, yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybediyor.   Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
denizli haber / denizli 20 haber / Hastaneden taburcu oldu kapısının önünde öldü

Denizli Pamukakle İlçesi’nde meydana gelen olayda kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybet.


Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi’nde dün İstiklal Caddesi Fesleğen mahallesi 1046 sokakta saat 16.00 sıralarında kalp krizi geçiren 84 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

 

Yaşlı adam rahatsızlığı nedeniyle akrabası ile birlikte hastaneye giderek tedavi altını alınan adam daha sonra taburcu ediliyor. Taburcu olan yaşlı adamı akrabası kendi evine götürüyor ve asansör beklerken yaşlı adam kalp krizi geçirip bir anda yere yığıldığı belirtildi. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri gelmesin rağmen, yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybediyor.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.