Hava sıcaklığı sıfırın altında 12 dereceye düşen ilçede buz sarkıtları oluştu

DENİZLİ 19.02.2021 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Hava sıcaklığı sıfırın altında 12 dereceye düşen ilçede buz sarkıtları oluştu

Denizli’nin Çameli ilçesinde, hava sıcaklığının gece saatlerinde sıfırın altında 12 dereceye kadar düşmesi sonucu buz sarkıtları oluştu.   Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından soğuk hava dalgası etkili oluyor. Kar kalınlığının yer yer 20 santimetrenin üzerine çıktığı ilçede, çatılarda buz sarkıtları oluşurken, ev ve sokaklarda bulunan çeşmeler dondu. Yüksek kesimlerde akan sular nedeniye buz sarkıtları oluşturarak güzel görüntüler oluşturdu. bölgelerinde buz sarkıtları oluştu. Buz sarkıtlarının 1 metreye kadar ulaştığı ilçede çatılarda oluşan sarkıtlar tehlike oluşturuyor.   Karabayır Mahallesi ile Tuzla mevkii arasında bulunan dağlık arazide akan sular nedeniyle oluşan buz sarkıtları güzel görsel oluşturdu. Başka bir iş için bölgeye giden belediye personelleri, görsel güzelliği görünce fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.      

Denizli’nin Çameli ilçesinde, hava sıcaklığının gece saatlerinde sıfırın altında 12 dereceye kadar düşmesi sonucu buz sarkıtları oluştu.

 

Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından soğuk hava dalgası etkili oluyor. Kar kalınlığının yer yer 20 santimetrenin üzerine çıktığı ilçede, çatılarda buz sarkıtları oluşurken, ev ve sokaklarda bulunan çeşmeler dondu. Yüksek kesimlerde akan sular nedeniye buz sarkıtları oluşturarak güzel görüntüler oluşturdu. bölgelerinde buz sarkıtları oluştu. Buz sarkıtlarının 1 metreye kadar ulaştığı ilçede çatılarda oluşan sarkıtlar tehlike oluşturuyor.

 

Karabayır Mahallesi ile Tuzla mevkii arasında bulunan dağlık arazide akan sular nedeniyle oluşan buz sarkıtları güzel görsel oluşturdu. Başka bir iş için bölgeye giden belediye personelleri, görsel güzelliği görünce fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.