Hayallerindeki Yolculuklara “Masal Treni” İle Çıkıyorlar

EĞİTİM 19.02.2020 - 13:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hayallerindeki Yolculuklara “Masal Treni” İle Çıkıyorlar

Pamukkale İlçesi Deliktaş İlkokulu Masal-Drama Atölyesinde 2/D sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Sacide Gürbüz eşliğinde yaptıkları etkinlikler ile okullarının ve Denizli'nin adını tüm avrupaya duyuruyorlar. Avrupa ülkelerinin ortak eğitim platformu olan eTwinning kapsamındaki “Masal Treni” projesi etkinliklerinin uygulandığı okulun Masal-Drama Atölyesinde öğrenciler hayal güçlerini geliştirirken kendilerine daha rahat ifade edebiliyorlar.   2023 Eğitim Vizyonu ile aktif olarak eğitim hayatının içerisinde yer alanTasarım Beceri Atölyeleri  öğrencilerin ufkunu genişletmeye devam ediyor. Denizli'nin dört bir yanında kurulan binden fazla Tasarım Beceri Atölyelerinde öğrencilerin akademik eğitimin yanında sosyal-kültürel ve sanatsal faaliyetlerle iç içe olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Tasarım Beceri Atölyelerimizin en güzel örneklerinden birisi olan Deliktaş İlkokulumuzda  birbirinden özel olan öğrencilerimiz, atölye çalışmalarında kitap okuma, masal yazma, masal canlandırma ve yaratıcı drama etkinlikleri ile Türkçe derslerini daha verimli ve daha eğlenceli işliyorlar. Bu çalışmalar eğitimde nitelikliğin artmasında büyük rol oynamaktadır. Denizli’nin eğitimde lider olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.    

Pamukkale İlçesi Deliktaş İlkokulu Masal-Drama Atölyesinde 2/D sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Sacide Gürbüz eşliğinde yaptıkları etkinlikler ile okullarının ve Denizli'nin adını tüm avrupaya duyuruyorlar. Avrupa ülkelerinin ortak eğitim platformu olan eTwinning kapsamındaki “Masal Treni” projesi etkinliklerinin uygulandığı okulun Masal-Drama Atölyesinde öğrenciler hayal güçlerini geliştirirken kendilerine daha rahat ifade edebiliyorlar.

 

2023 Eğitim Vizyonu ile aktif olarak eğitim hayatının içerisinde yer alanTasarım Beceri Atölyeleri  öğrencilerin ufkunu genişletmeye devam ediyor. Denizli'nin dört bir yanında kurulan binden fazla Tasarım Beceri Atölyelerinde öğrencilerin akademik eğitimin yanında sosyal-kültürel ve sanatsal faaliyetlerle iç içe olduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Tasarım Beceri Atölyelerimizin en güzel örneklerinden birisi olan Deliktaş İlkokulumuzda  birbirinden özel olan öğrencilerimiz, atölye çalışmalarında kitap okuma, masal yazma, masal canlandırma ve yaratıcı drama etkinlikleri ile Türkçe derslerini daha verimli ve daha eğlenceli işliyorlar. Bu çalışmalar eğitimde nitelikliğin artmasında büyük rol oynamaktadır. Denizli’nin eğitimde lider olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.