Hayata direksiyonda veda etti

11.08.2018 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hayata direksiyonda veda etti

Denizli'nin Saraköy İlçesi'nde aracıyla seyir halindeyken geçirdiği kalp krizi sonucunda hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere dün öğle saatlerinde Denizli'den Aydın istikametine aracıyla seyir halinde olan Baha İlker Danık, Sarayköy'e geldiğinde birden rahatsızlandı. Bariyerlere çarparak durabilen Danık'ı çevredeki vatandaşların ambulansa bilgi vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Danık'ın kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Denizli'nin Saraköy İlçesi'nde aracıyla seyir halindeyken geçirdiği kalp krizi sonucunda hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere dün öğle saatlerinde Denizli'den Aydın istikametine aracıyla seyir halinde olan Baha İlker Danık, Sarayköy'e geldiğinde birden rahatsızlandı. Bariyerlere çarparak durabilen Danık'ı çevredeki vatandaşların ambulansa bilgi vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Danık'ın kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle hayatını kaybettiği anlaşıldı.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.