Hayırsever İşadamı Yaptırdığı Okulu Eğitim Kompleksine Dönüştürüyor

DENİZLİ 13.10.2016 - 08:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hayırsever İşadamı Yaptırdığı Okulu Eğitim Kompleksine Dönüştürüyor

denizli haber / denizli 20 haber / Hayırsever İşadamı Yaptırdığı Okulu Eğitim Kompleksine Dönüştürüyor

  Denizli’de daha önce İlkokul ve Ortaokul yaptıran Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş, eğitime bir katkı daha sağlayacak. Hayırsever İşadamı 2003 yılında annesi adına yaptırdığı Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesine 4 derslikli Anaokulu yaptıracak.     Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş katıldı. Törende konuşan Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş, eğitime destek vermekten mutlu olduğunu söyleyerek okulun Denizli eğitimine hayırlı olmasını diledi.   Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise, “Bugün 8. protokolümüzü imzalayacağız. Nail bey ve ailesi 1974 ve 2003 yıllarında iki ayrı okul yaptırdılar. Bugün de üçüncü protokolü imzalayacağız. Her okulumuz bir anaokuluna sahip olsun. Her okulumuzun bahçesinde bir anaokulu olsun ki bizde tam gün eğitime geçebilelim diye bir gayreti başlatmıştık ki ne kadar haklı olduğumuzu sizde gördünüz. Geçtiğimiz günlerde Orta Vadeli Programı açıklayan Başbakanımız Binali Yıldırım, 2019 yılının sonuna kadar ikili eğitimin sona ereceğini ve tam gün eğitime geçileceğini söyledi. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığımız tam gün eğitime geçişle ilgili yeni bir politika geliştirdiler. Daha önceden de vardı ama bireysel gayretler genel bir gayrete dönüşmemişti. Şimdi genel bir gayret ve amaç olacak inşallah. Hükümetimizin de politikası doğrultusunda bunlara biraz daha hız vermeye çalışıyoruz. Bu çerçevede kıymetli Nail Bey’de bu çalışmamıza 4 derslikli bir anaokulu yaptıracak. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. İnşallah diğer hayırseverlerimiz için de örnek teşkil eder. Denizli de açığı olan derslikleri hızla kapatarak tam gün eğitime geçer. Bana göre İllere bakıldığı zaman, büyüklüğüyle, sanayisiyle, tüccarıyla, ihracatıyla Denizli bunu fazlasıyla hak ediyor. Gerek Devletimizin imkânlarıyla gerek se hayırseverlerimizin destekleri ile tam gün eğitime en hızlı geçen İl oluruz diye düşünüyorum. Bu çerçevede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   Konuşmaların ardından Pamukkale Nail Özkardeş Anaokulu protokolü Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş tarafından imzalandı. Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesinde Pakize ve Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan Nail Özkardeş Anaokulu 4 derslik olacak. 76 öğrenci kapasiteli olacak olan okul 400 bin TL’ye malolacak ve bu maliyetin tamamı Hayırsever tarafından karşılanacak. Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş, 1974 yılında İncilipınar Mahallesinde babası Raşit Özkardeş Ortaokulu ve 2003 yılında Aktepe Mahallesinde annesi adına Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu yaptırmıştı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Hayırsever İşadamı Yaptırdığı Okulu Eğitim Kompleksine Dönüştürüyor

 

Denizli’de daha önce İlkokul ve Ortaokul yaptıran Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş, eğitime bir katkı daha sağlayacak. Hayırsever İşadamı 2003 yılında annesi adına yaptırdığı Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesine 4 derslikli Anaokulu yaptıracak.

 

 

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş katıldı.

Törende konuşan Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş, eğitime destek vermekten mutlu olduğunu söyleyerek okulun Denizli eğitimine hayırlı olmasını diledi.

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise, “Bugün 8. protokolümüzü imzalayacağız. Nail bey ve ailesi 1974 ve 2003 yıllarında iki ayrı okul yaptırdılar. Bugün de üçüncü protokolü imzalayacağız. Her okulumuz bir anaokuluna sahip olsun. Her okulumuzun bahçesinde bir anaokulu olsun ki bizde tam gün eğitime geçebilelim diye bir gayreti başlatmıştık ki ne kadar haklı olduğumuzu sizde gördünüz. Geçtiğimiz günlerde Orta Vadeli Programı açıklayan Başbakanımız Binali Yıldırım, 2019 yılının sonuna kadar ikili eğitimin sona ereceğini ve tam gün eğitime geçileceğini söyledi. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığımız tam gün eğitime geçişle ilgili yeni bir politika geliştirdiler. Daha önceden de vardı ama bireysel gayretler genel bir gayrete dönüşmemişti. Şimdi genel bir gayret ve amaç olacak inşallah. Hükümetimizin de politikası doğrultusunda bunlara biraz daha hız vermeye çalışıyoruz. Bu çerçevede kıymetli Nail Bey’de bu çalışmamıza 4 derslikli bir anaokulu yaptıracak. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. İnşallah diğer hayırseverlerimiz için de örnek teşkil eder. Denizli de açığı olan derslikleri hızla kapatarak tam gün eğitime geçer. Bana göre İllere bakıldığı zaman, büyüklüğüyle, sanayisiyle, tüccarıyla, ihracatıyla Denizli bunu fazlasıyla hak ediyor. Gerek Devletimizin imkânlarıyla gerek se hayırseverlerimizin destekleri ile tam gün eğitime en hızlı geçen İl oluruz diye düşünüyorum. Bu çerçevede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Pamukkale Nail Özkardeş Anaokulu protokolü Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş tarafından imzalandı.

Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesinde Pakize ve Suzan Özkardeş İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan Nail Özkardeş Anaokulu 4 derslik olacak. 76 öğrenci kapasiteli olacak olan okul 400 bin TL’ye malolacak ve bu maliyetin tamamı Hayırsever tarafından karşılanacak.

Hayırsever İşadamı Nail Özkardeş, 1974 yılında İncilipınar Mahallesinde babası Raşit Özkardeş Ortaokulu ve 2003 yılında Aktepe Mahallesinde annesi adına Pakize Suzan Özkardeş İlkokulu yaptırmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.