Hayırsever merkezden sonra mahalledeki bakkal borçlarını ödedi

DENİZLİ 07.05.2020 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hayırsever merkezden sonra mahalledeki bakkal borçlarını ödedi

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde gizemli hayırsever ilçe merkezindeki bakkallardan sonra mahallelerdeki bakkallardaki vatandaşların borçlarını ödemeye devam ediyor.   Çivril’de Miraç Kandilinde ilçe merkezindeki bazı bakkal ve marketlerdeki veresiye borçlarını ödeyen hayırsever, Ramazan ayının ilk haftasında mahalle bakkallarını gezip vatandaşların veresiye defterindeki borçlarını ödedi.   Çivril’de daha önce bakkal ve marketleri dolaşarak ödeme güçlüğü çeken vatandaşların veresiye borçlarını ödeyen hayırsever Ramazan ayının girmesiyle mahallelerdeki bakkalları dolaşarak veresiye defterlerindeki borçları ödedi.  Işıklı, Beydilli, Gümüşsu ve Kızılcasöğüt mahallelerindeki bakkallarda bulunan borçların ödenmesine yardımcı olan hayırseverin, toplamda 10 Bin liralık borcu ödediği belirtildi.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde gizemli hayırsever ilçe merkezindeki bakkallardan sonra mahallelerdeki bakkallardaki vatandaşların borçlarını ödemeye devam ediyor.

 

Çivril’de Miraç Kandilinde ilçe merkezindeki bazı bakkal ve marketlerdeki veresiye borçlarını ödeyen hayırsever, Ramazan ayının ilk haftasında mahalle bakkallarını gezip vatandaşların veresiye defterindeki borçlarını ödedi.

 

Çivril’de daha önce bakkal ve marketleri dolaşarak ödeme güçlüğü çeken vatandaşların veresiye borçlarını ödeyen hayırsever Ramazan ayının girmesiyle mahallelerdeki bakkalları dolaşarak veresiye defterlerindeki borçları ödedi.  Işıklı, Beydilli, Gümüşsu ve Kızılcasöğüt mahallelerindeki bakkallarda bulunan borçların ödenmesine yardımcı olan hayırseverin, toplamda 10 Bin liralık borcu ödediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.