Hazırlık çalışmaları başladı!

GÜNDEM 20.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hazırlık çalışmaları başladı!

AK Parti Denizli il teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli programı için hazırlıkları ele aldı.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Mart Cuma günü Denizli'yi ziyaret edecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi ile ilgili hazırlıkları görüşmek üzere Denizli il teşkilatı, parti binasında bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da katıldığı toplantıda, mahalle ve sandık başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 24 Mart Cuma günü Denizli'ye gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingiyle ilgili ön hazırlıklar gözden geçirildi. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, mahalle ve sandık görevlilerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gerek sahada yaşadıkları tecrübeleri gerekse genel merkezden gelen bilgileri anlattıklarını belirtti. Necip Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili olarak da, "Hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Hiçbir detayı atlamadan eksiksiz bir program olması için her kadememiz çalışıyor. Denizli'mize ve teşkilatımıza yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı muhteşem bir kalabalık ve coşkuyla bekliyor olacağız." dedi.
AK Parti Denizli il teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli programı için hazırlıkları ele aldı.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Mart Cuma günü Denizli'yi ziyaret edecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi ile ilgili hazırlıkları görüşmek üzere Denizli il teşkilatı, parti binasında bir araya geldi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın da katıldığı toplantıda, mahalle ve sandık başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 24 Mart Cuma günü Denizli'ye gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingiyle ilgili ön hazırlıklar gözden geçirildi.



AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, mahalle ve sandık görevlilerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gerek sahada yaşadıkları tecrübeleri gerekse genel merkezden gelen bilgileri anlattıklarını belirtti.



Necip Filiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili olarak da, "Hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Hiçbir detayı atlamadan eksiksiz bir program olması için her kadememiz çalışıyor. Denizli'mize ve teşkilatımıza yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı muhteşem bir kalabalık ve coşkuyla bekliyor olacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.