HDP Çivril İlçe Başkanı gözaltına alındı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

HDP Çivril İlçe Başkanı gözaltına alındı

Çivril HDP İlçe Başkanı M.G.‘nin polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. M.G. hakkında dolandırıcılık ve yağma suçlarından yakalama kararı bulunduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre; geçen yıl HDP Genel Merkezi tarafından Çivril HDP İlçe Başkanlığı görevine getirilen M.G. polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında 'yağma ve dolandırıcılık' suçlarından yakalama kararı bulunduğu belirtilen M.G.'nin polisteki ifadesinden sonra mahkemeye sevk edileceği belirtildi. M.G., 2019 yılının son günlerinde devam eden bir soruşturma kapsamında jandarma tarafından gözaltına alınmış ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Çivril HDP İlçe Başkanı M.G.‘nin polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. M.G. hakkında dolandırıcılık ve yağma suçlarından yakalama kararı bulunduğu belirtildi.


Edinilen bilgiye göre; geçen yıl HDP Genel Merkezi tarafından Çivril HDP İlçe Başkanlığı görevine getirilen M.G. polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında 'yağma ve dolandırıcılık' suçlarından yakalama kararı bulunduğu belirtilen M.G.'nin polisteki ifadesinden sonra mahkemeye sevk edileceği belirtildi.


M.G., 2019 yılının son günlerinde devam eden bir soruşturma kapsamında jandarma tarafından gözaltına alınmış ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.