"Hedefimiz Türkiye Ortalamasının üstünde"

GÜNDEM 28.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

"Hedefimiz Türkiye Ortalamasının üstünde"

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Necip Filiz yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ı kalabalık bir grup ile karşıladık. Kaza bela olmadan huzurlu bir şekilde program yapıldı. Kendisi de memnun kaldı.  Tanıtım ve Medya başkanlığı tarafından hazırlanan klibinde ilk kez orada gösterimi yapıldı. Müthiş bir beğeni topladı. Gazeteler Televizyon kanalları yayınladı. Ak Parti Denizli Teşkilatı olarak Yerel figürleri ve doğal halkı kullanmak istedik. Orada ki kimse profesyonel değil.”     Mitinge 70 bin kişi katıldı   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen mitinge 70 bin kişinin katıldığını belirten Filiz Cumhurbaşkanın gelişi ile yansıyan hava her geçen gün artıyor. 16 şubatta başlattığım mahalle başkanları ev ziyaretlerine devam ediyoruz. Çardak havaalanı içine kurulan sandıkta çifte vatandaşlarımız  orada oy kullanabilirler. İlk kez çardak havaalanına sandık kuruldu. Bunun kamuoyuna aktarılması lazım. Herkes oyunu kullanabilmesi ile ilgili seferber olması burada önemli. Demokratik haklarını kullanmaları istiyoruz. Seçmen bilgi kartları muhtarlıklar tarafından gönderilmeye başlandı. Seçmen bilgi kartları gelmeyen seçmenler muhtarlıklara gitsinler.   İlçe Bilgilendirme ofisleri açıldı 1982 Anayasasının değişeceği 18 maddenin referandum  süreci yaşıyoruz.Bu maddeleri anlatarak istikrarın tesis edilmesi ve 2023 hedeflerine daha emin adımlarla gitmesi adına gerekçeleri anlatıyoruz. Şuan Tüm teşkilatımız tüm milletvekillerimiz , belediye başkanlarımız ile birlikte neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edicez.   Eski sancağın birebir kopyası verildi   Sancak ile ilgili haberleri okudum. O gün eski sancağın birebir kopyası verildi. Çok önemli bir projedir. 15 Temmuz akşamı o sancak kullanılmıştı. Müftü Ahmet Hulusi efendisinin duruşu o akşam simgesel olarak orada gösterildi. İlimize gelişi onure edilmesine yönelik anlamlı bir davranıştır. Denizliye karşı olan bağının göstergesidir. 16 Nisan’da mutlaka Türkiye ‘de güçlü evetin çıkacağına karşı beklentimiz var.   Hedefi ortaya kondu   Denizli olarak hedefimiz Türkiye ortalamasının üstünde hedefliyoruz. Karşılığını sahada görüyoruz. Biz evet veya hayır demesinden sonra insanların ötekileştirmesinden yanında değiliz.Hayır cephesinde kimlerin olduğunu ifşa etmesi gerekir. Bir baba oğlunu yanlış kişilerle arkadaşlık yapmaması konusunda nasıl uyarıyorsa kimlerinde hayır dedikleri konusunda uyarı yapılması normal. Vatandaşlarımız da bu şekilde değerlendiriyor
Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Necip Filiz yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ı kalabalık bir grup ile karşıladık. Kaza bela olmadan huzurlu bir şekilde program yapıldı. Kendisi de memnun kaldı.  Tanıtım ve Medya başkanlığı tarafından hazırlanan klibinde ilk kez orada gösterimi yapıldı. Müthiş bir beğeni topladı. Gazeteler Televizyon kanalları yayınladı. Ak Parti Denizli Teşkilatı olarak Yerel figürleri ve doğal halkı kullanmak istedik. Orada ki kimse profesyonel değil.”

 

 

Mitinge 70 bin kişi katıldı

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen mitinge 70 bin kişinin katıldığını belirten Filiz Cumhurbaşkanın gelişi ile yansıyan hava her geçen gün artıyor. 16 şubatta başlattığım mahalle başkanları ev ziyaretlerine devam ediyoruz. Çardak havaalanı içine kurulan sandıkta çifte vatandaşlarımız  orada oy kullanabilirler. İlk kez çardak havaalanına sandık kuruldu. Bunun kamuoyuna aktarılması lazım. Herkes oyunu kullanabilmesi ile ilgili seferber olması burada önemli. Demokratik haklarını kullanmaları istiyoruz. Seçmen bilgi kartları muhtarlıklar tarafından gönderilmeye başlandı. Seçmen bilgi kartları gelmeyen seçmenler muhtarlıklara gitsinler.

 

İlçe Bilgilendirme ofisleri açıldı

1982 Anayasasının değişeceği 18 maddenin referandum  süreci yaşıyoruz.Bu maddeleri anlatarak istikrarın tesis edilmesi ve 2023 hedeflerine daha emin adımlarla gitmesi adına gerekçeleri anlatıyoruz. Şuan Tüm teşkilatımız tüm milletvekillerimiz , belediye başkanlarımız ile birlikte neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edicez.

 

Eski sancağın birebir kopyası verildi

 

Sancak ile ilgili haberleri okudum. O gün eski sancağın birebir kopyası verildi. Çok önemli bir projedir. 15 Temmuz akşamı o sancak kullanılmıştı. Müftü Ahmet Hulusi efendisinin duruşu o akşam simgesel olarak orada gösterildi. İlimize gelişi onure edilmesine yönelik anlamlı bir davranıştır. Denizliye karşı olan bağının göstergesidir. 16 Nisan’da mutlaka Türkiye ‘de güçlü evetin çıkacağına karşı beklentimiz var.

 

Hedefi ortaya kondu

 

Denizli olarak hedefimiz Türkiye ortalamasının üstünde hedefliyoruz. Karşılığını sahada görüyoruz. Biz evet veya hayır demesinden sonra insanların ötekileştirmesinden yanında değiliz.Hayır cephesinde kimlerin olduğunu ifşa etmesi gerekir. Bir baba oğlunu yanlış kişilerle arkadaşlık yapmaması konusunda nasıl uyarıyorsa kimlerinde hayır dedikleri konusunda uyarı yapılması normal. Vatandaşlarımız da bu şekilde değerlendiriyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.