Helikopter kazasındaki kahreden detay

GÜNDEM 06.07.2016 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Helikopter kazasındaki kahreden detay

denizli haber / denizli 20 haber / Helikopter kazasındaki kahreden detay

Giresun'da düşen helikopterin enkazına ilk ulaşan görgü tanığı Mustafa Kır, bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü, anlattı.   Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun'a dönüşte Alucra ilçesinde orman alanına düşen helikopterde 2'si asker, 5'i askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralanmıştı. İlçenin Tohumluk Yaylası'nda ormanlık alana düşen helikopter kazası ile ilgili bölge güvenlik çemberine alındı. Malatya'dan gelen Kaza kırım ekipleri çalışmalarını başlatmak üzeri Alucra ilçesinden kaza yerine hareket etti. ENKAZIN ORTASINDA KALAN KIZ ÇOCUĞU AĞLARKEN BULUNMUŞ Olayın tanığı olan vatandaşlar kazanın şokunu üzerinden atamazken, olayı anlatan görgü tanığı Mustafa Kır ise enkaza ilk ulaştığında bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü ve kucağına alarak kaza yerinden uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştığını söyledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Helikopter kazasındaki kahreden detay

Giresun'da düşen helikopterin enkazına ilk ulaşan görgü tanığı Mustafa Kır, bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü, anlattı.

 

Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun'a dönüşte Alucra ilçesinde orman alanına düşen helikopterde 2'si asker, 5'i askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralanmıştı. İlçenin Tohumluk Yaylası'nda ormanlık alana düşen helikopter kazası ile ilgili bölge güvenlik çemberine alındı. Malatya'dan gelen Kaza kırım ekipleri çalışmalarını başlatmak üzeri Alucra ilçesinden kaza yerine hareket etti.

ENKAZIN ORTASINDA KALAN KIZ ÇOCUĞU AĞLARKEN BULUNMUŞ

Olayın tanığı olan vatandaşlar kazanın şokunu üzerinden atamazken, olayı anlatan görgü tanığı Mustafa Kır ise enkaza ilk ulaştığında bir kız çocuğunun enkazın içerisinde oturur vaziyette ağlarken gördüğünü ve kucağına alarak kaza yerinden uzaklaştırıp sakinleştirmeye çalıştığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.