Hemşireye çirkin saldırı!

ASAYİŞ 06.03.2017 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hemşireye çirkin saldırı!

Denizli Servergazi Hastanesi'nde dün akşam meydana gelen olayda bir hemşire hasta yakınları tarafından darp edildi.

Denizli'de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne  bir kaç günü kala Hastanede görev yaptığı  esnada bir kadın hemşire darp edildi.   Olay, dün akşam saat 20:30'da Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servis'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  E.Y ve eşi çocuklarının rahatsızlanması sonucu acil servise başvurdu. Yapılan muayene sonucu rahatsız olan çocuğa serum takılması için 'Sarı' alan olarak belirlenen  muayene alanına alınan çocuğa serum takarken, iddialara göre baba E.Y bağırmaya başladı. Sakin olması konusunda hemşireler tarafından uyarılınca, bir anda tedaviye müdahale eden hemşirelere saldırdığı ve E. Ç. isimli hemşireyi darp ettiği öne sürüldü. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri  olayın büyümesini engelledi. Yaşanan saldırı olayında çeşitli yerlerinden darp edilen hemşire hasta yakınlarından şikayetçi oldu.     Olay üzerine aynı hastanede görev yapan ve Denizli Sağlık Sen Şube Yönetim Kurulu üyesi Recep Demir bir açıklama yaparak, "Sağlıkta maalesef yine şiddete maruz kaldık. Akşam 20.30 sularında, Servergazi Devlet Hastanesi Acil Serviste hastaya müdahale sırasında, hasta yakınları, E.Y ve eşi tarafından görevli nöbetçi hemşire arkadaşımız E.Ç darp edilmiştir. Olayla ilgili yasal süreç başlatılmış olup, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Şifa veren ellere yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Tüm sağlık çalışan arkadaşlarımıza geçmiş olsun der, bu olayların son bulmasını diliyoruz" dedi.  
Denizli Servergazi Hastanesi'nde dün akşam meydana gelen olayda bir hemşire hasta yakınları tarafından darp edildi.

Denizli'de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne  bir kaç günü kala Hastanede görev yaptığı  esnada bir kadın hemşire darp edildi.

 

Olay, dün akşam saat 20:30'da Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servis'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  E.Y ve eşi çocuklarının rahatsızlanması sonucu acil servise başvurdu. Yapılan muayene sonucu rahatsız olan çocuğa serum takılması için 'Sarı' alan olarak belirlenen  muayene alanına alınan çocuğa serum takarken, iddialara göre baba E.Y bağırmaya başladı. Sakin olması konusunda hemşireler tarafından uyarılınca, bir anda tedaviye müdahale eden hemşirelere saldırdığı ve E. Ç. isimli hemşireyi darp ettiği öne sürüldü. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri  olayın büyümesini engelledi. Yaşanan saldırı olayında çeşitli yerlerinden darp edilen hemşire hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

 

 

Olay üzerine aynı hastanede görev yapan ve Denizli Sağlık Sen Şube Yönetim Kurulu üyesi Recep Demir bir açıklama yaparak, "Sağlıkta maalesef yine şiddete maruz kaldık. Akşam 20.30 sularında, Servergazi Devlet Hastanesi Acil Serviste hastaya müdahale sırasında, hasta yakınları, E.Y ve eşi tarafından görevli nöbetçi hemşire arkadaşımız E.Ç darp edilmiştir. Olayla ilgili yasal süreç başlatılmış olup, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Şifa veren ellere yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Tüm sağlık çalışan arkadaşlarımıza geçmiş olsun der, bu olayların son bulmasını diliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.