Hentbolcular Doludizgin

SPOR 20.02.2017 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hentbolcular Doludizgin

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarında Denizli Erkek ve Bayan Takımları Yarı Finallere adını yazdırma bir kez daha başarmış oldu.

Gençlik Spor Bakanlığının yetenekli sporcuları keşfetme, sporu yaygınlaştırma ve sevdirme için kurduğu Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Çeyrek Final müsabakaları Bilecik’te yapıldı.    17-19 Şubat tarihlerinde İstasyon Spor Salonundaki müsabakalara 15 ilden 360 sporcu katıldı. Çeyrek finallere katılmaya hak kazanan Denizli Erkek ve Bayan Hentbol takımı zorlu karşılaşmalar sonucunda gruplarını ikinci sırada tamamlayarak yarı finallere katılmaya hak kazandılar.    Büyük bir başarı elde eden Denizli Erkek ve Bayan takımı 7-9 Nisan tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Hentbol Analig Yarı Final müsabakalarına hazırlanacak.
Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarında Denizli Erkek ve Bayan Takımları Yarı Finallere adını yazdırma bir kez daha başarmış oldu.

Gençlik Spor Bakanlığının yetenekli sporcuları keşfetme, sporu yaygınlaştırma ve sevdirme için kurduğu Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Çeyrek Final müsabakaları Bilecik’te yapıldı. 

 

17-19 Şubat tarihlerinde İstasyon Spor Salonundaki müsabakalara 15 ilden 360 sporcu katıldı. Çeyrek finallere katılmaya hak kazanan Denizli Erkek ve Bayan Hentbol takımı zorlu karşılaşmalar sonucunda gruplarını ikinci sırada tamamlayarak yarı finallere katılmaya hak kazandılar. 

 

Büyük bir başarı elde eden Denizli Erkek ve Bayan takımı 7-9 Nisan tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Hentbol Analig Yarı Final müsabakalarına hazırlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.