Hentbolcular kupalarını aldı

SPOR 13.01.2017 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hentbolcular kupalarını aldı

2016-2017 sene Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler İl Birincisi Bozkurt Spor Lisesi yapılan ödül töreniyle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler İl Birinciliği yarışmaları Hasan Güngör Spor Salonunda yapıldı.    Çekişmenin ve heyecanın üst düzeye çıktığı müsabakaların final maçında Bozkurt Spor Lisesi, Odtü G.V. Özel Anadolu Lisesini 24-14 yenerek Denizli birincisi olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Mücadelenin yanı sıra centilmenliğin de öne çıktığı maçlarla dereceye giren okul takımları yapılan ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldı.    Bozkurt Spor Lisesi  ilimizi grup maçlarında temsil etme hakkı kazandı. Genç Erkekler il birinciliği sıralaması ise şu şekilde oluştu;   Bozkurt Spor Lisesi   Odtü Gelişim Vakfı Özel Anadolu Lisesi   Denizli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi   Anafartalar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  
2016-2017 sene Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler İl Birincisi Bozkurt Spor Lisesi yapılan ödül töreniyle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler İl Birinciliği yarışmaları Hasan Güngör Spor Salonunda yapıldı. 

 

Çekişmenin ve heyecanın üst düzeye çıktığı müsabakaların final maçında Bozkurt Spor Lisesi, Odtü G.V. Özel Anadolu Lisesini 24-14 yenerek Denizli birincisi olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Mücadelenin yanı sıra centilmenliğin de öne çıktığı maçlarla dereceye giren okul takımları yapılan ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldı. 

 

Bozkurt Spor Lisesi  ilimizi grup maçlarında temsil etme hakkı kazandı. Genç Erkekler il birinciliği sıralaması ise şu şekilde oluştu;

 

Bozkurt Spor Lisesi

 

Odtü Gelişim Vakfı Özel Anadolu Lisesi

 

Denizli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

 

Anafartalar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.