Hentbolda Finalistler Belli Oldu

SPOR 28.03.2018 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hentbolda Finalistler Belli Oldu

Denizli’de gerçekleşen Okul Sporları Hentbol Yarı Final maçları tamamlandı. Kızlarda Adana ve Bursa takımları, erkeklerde ise Bursa ve İzmir temsilcileri finale yükseldi.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen 2017–2018 sezonu Okul Sporları Küçükler Hentbol Yarı Final müsabakaları 4 grup merkezinde yapıldı. Denizli’de ki yarışmalara farklı illerden 16 takım katıldı. Müsabakalar 24-27 Mart tarihlerinde Hasan Güngör Spor Salonunda oynandı.   ŞAMPİYONLAR FİNALE ADINI YAZDIRDI Kız ve erkeklerde iki gruba ayrılan takımlar dört gün boyunca maçlara çıktı. Çekişmeli müsabakalar sonunda erkeklerde Bursa temsilcisi Sakarya Ortaokulu ile İzmir temsilcisi Özel Türk Ortaokulu şampiyon oldu. Kızlarda ise Bursa temsilcisi İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu ile Adana Adasokağı Ortaokulu takımları finale adını yazdırdı.   Yarışmaların ardından yetkililer tarafından sporculara madalyaları verildi. Okul Sporları Hentbol Türkiye Şampiyonası Finalleri 14-18 Nisan tarihlerinde Düzce’de yapılacak.      

Denizli’de gerçekleşen Okul Sporları Hentbol Yarı Final maçları tamamlandı. Kızlarda Adana ve Bursa takımları, erkeklerde ise Bursa ve İzmir temsilcileri finale yükseldi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen 2017–2018 sezonu Okul Sporları Küçükler Hentbol Yarı Final müsabakaları 4 grup merkezinde yapıldı. Denizli’de ki yarışmalara farklı illerden 16 takım katıldı. Müsabakalar 24-27 Mart tarihlerinde Hasan Güngör Spor Salonunda oynandı.

 

ŞAMPİYONLAR FİNALE ADINI YAZDIRDI

Kız ve erkeklerde iki gruba ayrılan takımlar dört gün boyunca maçlara çıktı. Çekişmeli müsabakalar sonunda erkeklerde Bursa temsilcisi Sakarya Ortaokulu ile İzmir temsilcisi Özel Türk Ortaokulu şampiyon oldu. Kızlarda ise Bursa temsilcisi İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu ile Adana Adasokağı Ortaokulu takımları finale adını yazdırdı.

 

Yarışmaların ardından yetkililer tarafından sporculara madalyaları verildi. Okul Sporları Hentbol Türkiye Şampiyonası Finalleri 14-18 Nisan tarihlerinde Düzce’de yapılacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.