Hentbolda Şampiyonlar Belli Oldu

DENİZLİ 19.02.2018 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hentbolda Şampiyonlar Belli Oldu

Hentbol Federasyon İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Genç ve Yıldız Erkek Kulüp müsabakaları tamamlandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.   Bir süredir devam eden 2017-2018 Sezonu Hentbol Kulüp Yarışmaları Hasan Güngör Spor Salonunda oynanan son hafta maçları ile tamamlandı. Genç ve Yıldız Erkekler kategorilerinde yapılan maçlarda ilk sırayı alan takımlar grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.   Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay tarafından verildi.   Genç Erkekler   1. Yüksekçıta Spor Kulübü B 2. Yüksekçıta Spor Kulübü A 3. Kızılcabölük Spor Kulübü B 4. Kızılcabölük Spor Kulübü A    Yıldız Erkekler 1. Acıpayam Belediye Spor Kulübü 2. Acıpayam Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü 3. Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği A 4. Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği B      

Hentbol Federasyon İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Genç ve Yıldız Erkek Kulüp müsabakaları tamamlandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

 

Bir süredir devam eden 2017-2018 Sezonu Hentbol Kulüp Yarışmaları Hasan Güngör Spor Salonunda oynanan son hafta maçları ile tamamlandı. Genç ve Yıldız Erkekler kategorilerinde yapılan maçlarda ilk sırayı alan takımlar grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

 

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay tarafından verildi.

 

Genç Erkekler

 

1. Yüksekçıta Spor Kulübü B

2. Yüksekçıta Spor Kulübü A

3. Kızılcabölük Spor Kulübü B

4. Kızılcabölük Spor Kulübü A 

 

Yıldız Erkekler

1. Acıpayam Belediye Spor Kulübü

2. Acıpayam Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü

3. Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği A

4. Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği B

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.