Hentbolun Zirvesinde Bozkurt

SPOR 21.11.2017 - 12:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hentbolun Zirvesinde Bozkurt

Okul Sporları Genç Erkler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında Bozkurt Spor Lisesi Hentbol takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı.     Okul Sporları Hentbolda İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Genç Erkekler kategorisinde oynanan karşılaşmalara 95 sporcu katıldı. Hasan Güngör Spor Salonu’nda 20.11.2017 tarihlerinde oynanan final maçında Bozkurt Spor Lisesi şampiyonluğu göğüslemesini bildi.   FİNALİN KAZANANI BOZKURT   Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğrenciler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldu. Bozkurt Spor Lisesi ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları arasındaki final mücadelesinde takımlar maç boyunca birbirine üstünlük kurmak için ter döktü. Maçın son anına kadar çekişmeli gelen karşılaşma 24-19 Bozkurt ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.     Final mücadelesi sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalar gerçekleştirilen törenle verildi.     İŞTE DERECEYE GİRENLER   1.  Bozkurt Spor Lisesi 2.  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 3.   Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4.   AYDEM Fen Lisesi  

Okul Sporları Genç Erkler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında Bozkurt Spor Lisesi Hentbol takımı şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

 

Okul Sporları Hentbolda İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Genç Erkekler kategorisinde oynanan karşılaşmalara 95 sporcu katıldı. Hasan Güngör Spor Salonu’nda 20.11.2017 tarihlerinde oynanan final maçında Bozkurt Spor Lisesi şampiyonluğu göğüslemesini bildi.

 

FİNALİN KAZANANI BOZKURT

 

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğrenciler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldu. Bozkurt Spor Lisesi ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları arasındaki final mücadelesinde takımlar maç boyunca birbirine üstünlük kurmak için ter döktü. Maçın son anına kadar çekişmeli gelen karşılaşma 24-19 Bozkurt ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

Final mücadelesi sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalar gerçekleştirilen törenle verildi.

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

 

1.  Bozkurt Spor Lisesi

2.  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları

3.   Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4.   AYDEM Fen Lisesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.