Her 1 saniyeye 321 TL ceza

SPOR 23.02.2017 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Her 1 saniyeye 321 TL ceza

Denizlispor’a 3-2’lik Sivasspor mağlubiyeti sonrası yaşanan saha olayları nedeniyle ceza gelmesi bekleniyor.

14 SANİYELİK KÖTÜ TEZAHÜRATA CEZA GELECEK Denizlispor’a 3-2’lik Sivasspor mağlubiyeti sonrası yaşanan saha olayları nedeniyle ceza gelmesi bekleniyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nda (PFDK) yapılan sevk raporları arasında Denizlispor da bulunuyor. Maç bitiminde genel menajer Mehmet Ali Keskinler sahaya girip orta hakem Koray Gençerler’e tepki göstermişti. Bunun yanında ‘topun çizgiyi geçip geçmediği’ ile ilgili konuda da sinirlenen taraftar 14 saniye ‘İ… hakem’ tezahüratta bulunmuştu.   HER 1 SANİYEYE 321 TL CEZA   Yapılan açıklamada ise şu görüşlere yer verildi, “Denizlispor Kulübü'nün 20.02.2017 tarihinde oynanan Denizlispor-Sivasspor TFF 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, ceza beklediklerini ve geldiği zaman da itirazda bulunacaklarını kaydetti. Asbaşkan Atilla, “Tahmini 4 bin 500 TL ceza gelebilir” diye konuştu.  
Denizlispor’a 3-2’lik Sivasspor mağlubiyeti sonrası yaşanan saha olayları nedeniyle ceza gelmesi bekleniyor.

14 SANİYELİK KÖTÜ TEZAHÜRATA CEZA GELECEK

Denizlispor’a 3-2’lik Sivasspor mağlubiyeti sonrası yaşanan saha olayları nedeniyle ceza gelmesi bekleniyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nda (PFDK) yapılan sevk raporları arasında Denizlispor da bulunuyor. Maç bitiminde genel menajer Mehmet Ali Keskinler sahaya girip orta hakem Koray Gençerler’e tepki göstermişti. Bunun yanında ‘topun çizgiyi geçip geçmediği’ ile ilgili konuda da sinirlenen taraftar 14 saniye ‘İ… hakem’ tezahüratta bulunmuştu.

 

HER 1 SANİYEYE 321 TL CEZA

 

Yapılan açıklamada ise şu görüşlere yer verildi, “Denizlispor Kulübü'nün 20.02.2017 tarihinde oynanan Denizlispor-Sivasspor TFF 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, ceza beklediklerini ve geldiği zaman da itirazda bulunacaklarını kaydetti. Asbaşkan Atilla, “Tahmini 4 bin 500 TL ceza gelebilir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.