Herkese Örnek Olsun!

DENİZLİ 08.07.2016 - 20:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Herkese Örnek Olsun!

denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Herkese Örnek Olsun!

Eşine az rastlanır ve bu devirde böyle insanlarda kaldı mı? Dedirten bir olayın yenisi bugün Denizli’de yaşandı. Daha önce yaptığımız bir haberin benzeri, Denizli’de yeniden yaşanması, insanlık ölmemiş dedirtti. Denizli Bayramyeri’nde bulduğu cep telefonunun sahibini bulmak için arayış içersine giren, Hüsnü Doğmaz isimli vatandaş, sosyal medyadan telefonun kılıfının resmini ve telefonun markasını paylaşarak sahibine ulaşmaya çalıştı. Telefonun ikinci el fiyatının 500 ile 750 TL.  olması bile onu cezbetmeyerek telefonu sahibine ulaştırmaya çalışması vatandaşlar tarafından taktirle karşılanarak tebrik edildi. Soyadı Doğmaz olan vatandaşın, iyiki senin gibi bir insanın doğmuş olması insanlık adına yararlı ve herkese örnek teşkil edecek bir durum olduğu yorumlar arasında yer aldı.  Aldığımız son bilgilere göre telefonun sahibine ulaşamayan Doğmaz, “ Telefon evde ben dışarıdayım bağlı olduğu gsm sağlayıcının web sitesinden giriş yapıp ismini öğrenip bulmaya çalışacağım” dedi.
denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Herkese Örnek Olsun!

Eşine az rastlanır ve bu devirde böyle insanlarda kaldı mı? Dedirten bir olayın yenisi bugün Denizli’de yaşandı.

Daha önce yaptığımız bir haberin benzeri, Denizli’de yeniden yaşanması, insanlık ölmemiş dedirtti. Denizli Bayramyeri’nde bulduğu cep telefonunun sahibini bulmak için arayış içersine giren, Hüsnü Doğmaz isimli vatandaş, sosyal medyadan telefonun kılıfının resmini ve telefonun markasını paylaşarak sahibine ulaşmaya çalıştı. Telefonun ikinci el fiyatının 500 ile 750 TL.  olması bile onu cezbetmeyerek telefonu sahibine ulaştırmaya çalışması vatandaşlar tarafından taktirle karşılanarak tebrik edildi.

Soyadı Doğmaz olan vatandaşın, iyiki senin gibi bir insanın doğmuş olması insanlık adına yararlı ve herkese örnek teşkil edecek bir durum olduğu yorumlar arasında yer aldı.

 Aldığımız son bilgilere göre telefonun sahibine ulaşamayan Doğmaz, “ Telefon evde ben dışarıdayım bağlı olduğu gsm sağlayıcının web sitesinden giriş yapıp ismini öğrenip bulmaya çalışacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.