Heyecan içerisinde geçen organizasyona toplam da 120 deve katıldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Heyecan içerisinde geçen organizasyona toplam da 120 deve katıldı

Denizli Buldan Belediyesi tarafından düzenlenen ve geliriyle ilçedeki Göğüs Hastalıkları Hastanesine tıbbi cihaz alımı yapılacak olan 9. Deve Güreşleri Doğanköy de yapıldı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen güreşlerde toplamda 120 deve mücadele etti.  Güreşler Buldan Doğanköy Arenası’nda yapıldı. Güreşlere Buldan İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Denizli İhracatçılar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclis Başkan Vekili Süleyman Kocasert ve yüzlerce vatandaş katıldı.     Deve güreşleri kurban kesimi sonrası yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Develer arenaya çıkmadan önce katılımcılara hitap eden Başkan Gülbay, öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatında mücadele veren Mehmetçiklere, Allahın güç ve kuvvet vermesini diledi. Başkan Gülbay konuşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte arenada katılımcıları selamladı. Usta cazgır Halil Coşkun’un okuduğu kahramanlık destanının ardından başlayan güreşlerde toplamda 120 deve 60 çift olarak arenaya çıktı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen güreşlerde toplamda 60 deve birinciliği paylaştı. Final yapılmayan güreşleri izleyen vatandaşlar organizasyondan dolayı başta Buldan Belediyesi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.     

Denizli Buldan Belediyesi tarafından düzenlenen ve geliriyle ilçedeki Göğüs Hastalıkları Hastanesine tıbbi cihaz alımı yapılacak olan 9. Deve Güreşleri Doğanköy de yapıldı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen güreşlerde toplamda 120 deve mücadele etti. 


Güreşler Buldan Doğanköy Arenası’nda yapıldı. Güreşlere Buldan İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Denizli İhracatçılar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclis Başkan Vekili Süleyman Kocasert ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

 

Deve güreşleri kurban kesimi sonrası yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Develer arenaya çıkmadan önce katılımcılara hitap eden Başkan Gülbay, öncelikle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatında mücadele veren Mehmetçiklere, Allahın güç ve kuvvet vermesini diledi. Başkan Gülbay konuşmasının ardından protokol üyeleri ile birlikte arenada katılımcıları selamladı. Usta cazgır Halil Coşkun’un okuduğu kahramanlık destanının ardından başlayan güreşlerde toplamda 120 deve 60 çift olarak arenaya çıktı. Büyük bir heyecan içerisinde geçen güreşlerde toplamda 60 deve birinciliği paylaştı. Final yapılmayan güreşleri izleyen vatandaşlar organizasyondan dolayı başta Buldan Belediyesi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.