Hilal Cami’de Türk Ordusu için dualar edildi

DENİZLİ 20.01.2018 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hilal Cami’de Türk Ordusu için dualar edildi

Denizli Hilal Cami’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK)  Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte Arfin’e yönelik operasyon öncesi, bugün sabah namazında 41 Fetih suresi okundu.   Türkiye’nin sınır güvenliği için Afrin’e yönelik operasyon sinyalini vermesiyle birlikte Türkiye-Suriye sınırında sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı.   Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp Hocanın teşvikiyle her Cumartesi günü cami cemaatiyle birlikte program düzenlenmeye başlandı. Bu haftaki Cumartesi sabah namazında, Şifai şerif sohbetinden sonra Türk Ordusunun Arfin’e düzenleyeceği düşünülen operasyonda galibiyeti ve başarısı için 41 adet Fetih Suresi okundu, Peygamber efendimize (S.A.V) salât selam getirildi, namazlar kılındı ve dualar edildi. Program sonunda çay ve çorba ikramı yapıldı.   Program hakkında Bilgi veren Muhammed Oğuzalp hoca “Bir Osmanlı geleneği olan ve  peygamberimizin faziletini anlatan Şifai şerif isimli eseri cami cemaatimizle müzakere ediyoruz. Sünnet olmadan Ümmet olmayacağından hareketle hayatımızı Kur’an ve onun canlı örneği efendimizin sünnetiyle güzelleştirme gayretindeyiz. Kardeşlerimizin yoğun ilgi ve alakalarına müteşekkiriz” dedi.     Gerçekleşen programda dikkatleri çeken bir başka nokta ise, 41 Fetih suresinin okunduğu esnada Kur’an-ı Kerim’lerin konulduğu rahleler ile ay-yıldız şeklinde olması programa başka bir anlam kattı.     Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp; “Ordumuzun galibiyeti için fetihler okundu, salât selamlar getirildi, namazlar kılındı, dualar edildi... “Yardım ve Zafer ancak Allah’tandır.” “Siz Allah’ın dinine yardım edin ki, Allah’ta size yardım etsin” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.    Sabah namazı sonrası düzenlenen program sonrası cemaate çorba ve çay ikramında bulunuldu.          

Denizli Hilal Cami’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK)  Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte Arfin’e yönelik operasyon öncesi, bugün sabah namazında 41 Fetih suresi okundu.

 

Türkiye’nin sınır güvenliği için Afrin’e yönelik operasyon sinyalini vermesiyle birlikte Türkiye-Suriye sınırında sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı.

 

Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp Hocanın teşvikiyle her Cumartesi günü cami cemaatiyle birlikte program düzenlenmeye başlandı. Bu haftaki Cumartesi sabah namazında, Şifai şerif sohbetinden sonra Türk Ordusunun Arfin’e düzenleyeceği düşünülen operasyonda galibiyeti ve başarısı için 41 adet Fetih Suresi okundu, Peygamber efendimize (S.A.V) salât selam getirildi, namazlar kılındı ve dualar edildi. Program sonunda çay ve çorba ikramı yapıldı.

 

Program hakkında Bilgi veren Muhammed Oğuzalp hoca “Bir Osmanlı geleneği olan ve  peygamberimizin faziletini anlatan Şifai şerif isimli eseri cami cemaatimizle müzakere ediyoruz. Sünnet olmadan Ümmet olmayacağından hareketle hayatımızı Kur’an ve onun canlı örneği efendimizin sünnetiyle güzelleştirme gayretindeyiz. Kardeşlerimizin yoğun ilgi ve alakalarına müteşekkiriz” dedi.

 

 

Gerçekleşen programda dikkatleri çeken bir başka nokta ise, 41 Fetih suresinin okunduğu esnada Kur’an-ı Kerim’lerin konulduğu rahleler ile ay-yıldız şeklinde olması programa başka bir anlam kattı.

 

 

Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp; “Ordumuzun galibiyeti için fetihler okundu, salât selamlar getirildi, namazlar kılındı, dualar edildi... “Yardım ve Zafer ancak Allah’tandır.” “Siz Allah’ın dinine yardım edin ki, Allah’ta size yardım etsin” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

 Sabah namazı sonrası düzenlenen program sonrası cemaate çorba ve çay ikramında bulunuldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.