Hırsızlar yüksek gerilim hatlarını parça parça çalıyor!

ASAYİŞ 14.11.2018 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hırsızlar yüksek gerilim hatlarını parça parça çalıyor!

Çameli kırsalındaki yüksek gerilim hattı direklerinden parça çalan hırsızlar, bölgede büyük sıkıntı yaşatıyor. Yörede hayvan hırsızlıklarından sonra şimdi de elektrik direği hırsızlığı başladı. Hırsızlar yüksek gerilim hattı direklerini parça parça çalıyor.   Çameli Acıpayam karayolu üzeri Kırkbudak Mevkiinde bulunan 4 enerji nakil hattı direğinde geçen hafta parça demir çalındı. ADM ekibinin yaptığı kontrolde ortaya çıkan hırsızlık olayı ile ilgili Jandarma olay yeri incelemesi başlattı. Hırsızların 50 lira kazanç sağlamak için çaldığı bu direklerin yeniden dikilmesinin maliyetinin yaklaşık 500 milyon lira olduğu öğrenildi.   ONARIM YAPILACAK   ADM ekipleri Çameli'de kış gelmeden önce enerji nakil hatlarındaki bakım, onarım işlemlerini hızlandırdı. Bu kapsamda, Çameli ilçe merkezine ve 28 mahalleye enerji taşıyan nakil hatlarındaki demir direklerden parça çalınması nedeniyle rüzgâra karşı zayıf bırakılan direklerin onarımları da yapılacağı öğrenildi.       Kaynak: ÇAMELİ GAZETESİ

Çameli kırsalındaki yüksek gerilim hattı direklerinden parça çalan hırsızlar, bölgede büyük sıkıntı yaşatıyor. Yörede hayvan hırsızlıklarından sonra şimdi de elektrik direği hırsızlığı başladı. Hırsızlar yüksek gerilim hattı direklerini parça parça çalıyor.

 

Çameli Acıpayam karayolu üzeri Kırkbudak Mevkiinde bulunan 4 enerji nakil hattı direğinde geçen hafta parça demir çalındı. ADM ekibinin yaptığı kontrolde ortaya çıkan hırsızlık olayı ile ilgili Jandarma olay yeri incelemesi başlattı. Hırsızların 50 lira kazanç sağlamak için çaldığı bu direklerin yeniden dikilmesinin maliyetinin yaklaşık 500 milyon lira olduğu öğrenildi.

 

ONARIM YAPILACAK

 

ADM ekipleri Çameli'de kış gelmeden önce enerji nakil hatlarındaki bakım, onarım işlemlerini hızlandırdı. Bu kapsamda, Çameli ilçe merkezine ve 28 mahalleye enerji taşıyan nakil hatlarındaki demir direklerden parça çalınması nedeniyle rüzgâra karşı zayıf bırakılan direklerin onarımları da yapılacağı öğrenildi.

 

 

 

Kaynak: ÇAMELİ GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.