Hırsızların yeni hedefi bahçe evleri

ASAYİŞ 25.02.2020 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hırsızların yeni hedefi bahçe evleri

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde son zamanlarda hırsızların yeni gözdesi bahçe evleri oldu. Hırsızların bahçe evlerindeki hedefi ise LCD TV’ler ve elektronik eşyalar oluyor.   Edinilen bilgiye göre, olay, Acıpayam İlçesi Akalan Mahallesi’nde H. A.’ya ait bahçe evinde meydana geldi. Geçen ay Acıpayam'a bağlı Akalan mahallesinde bir bahçe evine giren hırsızlar buradaki LCD televizyon ile bazı eşyaları alarak kayıplara karışmıştı. Son olarak yine Akalan mahallesinde H.A.'ya ait bahçe evine giren hısız veya hırsızlar buradaki LCD televizyonu, havalı saçma atan tüfeği ve bazı eşyaları alarak kayıplara karıştı. H.A. eve geldiğinde kapının açık olduğunu içeriye girdiğinde ise tam bir şok yaşadı. Etrafın talan edildiğini ve eşyalarının çalındığını gören H.A. durumu jandarmaya bildirdi.   Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.   Kaynak: Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde son zamanlarda hırsızların yeni gözdesi bahçe evleri oldu. Hırsızların bahçe evlerindeki hedefi ise LCD TV’ler ve elektronik eşyalar oluyor.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Acıpayam İlçesi Akalan Mahallesi’nde H. A.’ya ait bahçe evinde meydana geldi. Geçen ay Acıpayam'a bağlı Akalan mahallesinde bir bahçe evine giren hırsızlar buradaki LCD televizyon ile bazı eşyaları alarak kayıplara karışmıştı. Son olarak yine Akalan mahallesinde H.A.'ya ait bahçe evine giren hısız veya hırsızlar buradaki LCD televizyonu, havalı saçma atan tüfeği ve bazı eşyaları alarak kayıplara karıştı.



H.A. eve geldiğinde kapının açık olduğunu içeriye girdiğinde ise tam bir şok yaşadı. Etrafın talan edildiğini ve eşyalarının çalındığını gören H.A. durumu jandarmaya bildirdi.

 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.