Hizmet bizden, İkram sizden

ASAYİŞ 01.03.2017 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hizmet bizden, İkram sizden

Denizli’de gece gündüz görev yapan polis ekiplerine seyyar kafe

Denizli’de, görev başındaki polis memurlarına yönelik ‘Hizmet Sizden İkram Bizden’ sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında hizmet verecek seyyar kafe aracı törenle hizmete girdi.    Denizli Emniyet Müdürlüğünce ‘Hizmet Sizden İkram Bizden’ sloganıyla faaliyete geçirilen ve görev başındaki polis memurlarına yemek ve çay gibi hizmetleri verecek seyyar kafe aracı, düzenlenen törenle tanıtıldı. Pamukkale Belediyesinin katkılarıyla hazırlanarak faaliyete açılan araç, ‘İç müşteri memnuniyeti’ esas alınarak öncelikle gece-gündüz, yaz kış görev başındaki polis ekiplerine yemek, çay gibi kafe hizmeti verecek.   Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği önünde yapılan tanıtım programına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, emniyet birim müdürleri, polis ekipleri ve basın mensupları katıldı.   Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, zor şartlarda çalışan meslektaşlarına katkıda bulunmak için kafe araç projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Demir, "Hizmet Sizden İkram Bizden kampanyası ile yeni bir araç dizaynla edildi. 7/24 esasına dayalı gece ve gündüz görev yapan arkadaşlarımıza küçük bir katkı olusun, onların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla böyle bir aracı faaliyete sokmuş bulunmaktayız. Amacımız, görev başındaki arkadaşlarımıza hatırlandığını ve bu kurumun bir parçası olduğunu hatırlatmak" şeklinde konuştu.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "Bizler Pamukkale Belediyesi olarak kurumlarla işbirliğine çok önem veriyoruz. Birçok kurumla adım attık, protokoller imzaladık. Bu kez güvenlik konusunda 24 saat görev yapan polis arkadaşlarımıza, bizzat görev yerinde ziyaret edilerek, çay kahve, pilav ev çorba gibi ikramlar yapılacak" dedi. Personele yönelik iç hizmetin artmasının önemli olduğunu belirten Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, hem hizmeti alan hem de hizmete veren açısından çok önemli olduğunu belirtti.  
Denizli’de gece gündüz görev yapan polis ekiplerine seyyar kafe


Denizli’de, görev başındaki polis memurlarına yönelik ‘Hizmet Sizden İkram Bizden’ sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında hizmet verecek seyyar kafe aracı törenle hizmete girdi. 

 


Denizli Emniyet Müdürlüğünce ‘Hizmet Sizden İkram Bizden’ sloganıyla faaliyete geçirilen ve görev başındaki polis memurlarına yemek ve çay gibi hizmetleri verecek seyyar kafe aracı, düzenlenen törenle tanıtıldı. Pamukkale Belediyesinin katkılarıyla hazırlanarak faaliyete açılan araç, ‘İç müşteri memnuniyeti’ esas alınarak öncelikle gece-gündüz, yaz kış görev başındaki polis ekiplerine yemek, çay gibi kafe hizmeti verecek.

 


Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği önünde yapılan tanıtım programına Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, emniyet birim müdürleri, polis ekipleri ve basın mensupları katıldı.

 

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, zor şartlarda çalışan meslektaşlarına katkıda bulunmak için kafe araç projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Demir, "Hizmet Sizden İkram Bizden kampanyası ile yeni bir araç dizaynla edildi. 7/24 esasına dayalı gece ve gündüz görev yapan arkadaşlarımıza küçük bir katkı olusun, onların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla böyle bir aracı faaliyete sokmuş bulunmaktayız. Amacımız, görev başındaki arkadaşlarımıza hatırlandığını ve bu kurumun bir parçası olduğunu hatırlatmak" şeklinde konuştu.

 


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "Bizler Pamukkale Belediyesi olarak kurumlarla işbirliğine çok önem veriyoruz. Birçok kurumla adım attık, protokoller imzaladık. Bu kez güvenlik konusunda 24 saat görev yapan polis arkadaşlarımıza, bizzat görev yerinde ziyaret edilerek, çay kahve, pilav ev çorba gibi ikramlar yapılacak" dedi.
Personele yönelik iç hizmetin artmasının önemli olduğunu belirten Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, hem hizmeti alan hem de hizmete veren açısından çok önemli olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.