Hizmet İş Sendikasın da Şahin Tin "CHP'yi Anlamak Mümkün Değil"

SİYASET 18.03.2017 - 18:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hizmet İş Sendikasın da Şahin Tin "CHP'yi Anlamak Mümkün Değil"

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Hizmet iş Sendikası Denizli Şubesine bağlı işyeri temsilcilerine seslendi.

KOALİSYON DÖNEMLERİ SONA ERİYOR Şahin Tin; “Koalisyon dönemlerinde yaşanan ekonomik, siyasi ve sosyal sorunlar yeni sistemle aşılacak ve Türkiye, 16 Nisan’da milletimizin vereceği ‘evet’ oylarıyla kalıcı istikrara kavuşacak” dedi.     AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet iş Sendikası Denizli Şubesinin işyeri temsilcileriyle kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.  Toplantıya Hak-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Halil Turan ve Hizmet iş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile işyeri temsilcilerikatıldı. Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, yaptığı açılış konuşmasında “Anayasa değişikliğine tam destek veriyoruz ve geleceğimiz için evet diyoruz” dedi. Söylemez, Milletvekili Şahin Tin’e toplantıya katılımlarından dolayı da teşekkür etti.   Hizmet-İş Sendikasının düzenlediği toplantıda konuşan Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin kalkınıp büyümesi için ihtiyaç duyulan her türlü adımı atmaktan geri durmayacaklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye yıllar boyu yaşanan krizlerle boğuştu. Bu krizlerin temel sebebiistikrarsız ve kısa ömürlükoalisyon hükümetleriydi. Tek başına iktidarların olmadığı dönemlerle tek başına iktidarların yönetimde olduğu dönemler kıyaslandığında tek başına iktidar olmanın farkını çok açık ve net görmek mümkün. Bugün hayır diyenler koalisyon dönemlerinde kendisine azda olsa koltuk kapma derdinde olanlardır. Oysa Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok. Koalisyon dönemlerinde tavan yapan enflasyon rakamlarını ve batan şirketleri dün gibi hatırlıyoruz. Hele hele itibarı yerlerde gezen siyasi akımları hiç unutmadık. Bu olumsuz gidişatı durdurmanın yolu Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin milletimizin ‘evet’ oylarıyla kabul edilmesidir” dedi.     CHP’Yİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL   Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle koalisyonların sona ereceğini bile anlamaktan yoksun bir CHP zihniyetinin bu ülkeye kaostan başka bir şey veremeyeceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “CHP’yi anlamak mümkün değil. Hala vatandaşın tek partiye yetki vermediği takdirde iki, üç, ya da dört partinin bir araya gelerek koalisyon oluşturarak hükümet kuracağından bahsediyorlar. Aslında ‘hayır’ diyen CHP yeni sistemde yer alan değişiklikleri içeren maddeleri bile bir defa okusa ve ne demek istediğini düşünse bu yorumları yapmaya cesaret bile edemez. Ancak anlamak istemeyenler ya da Meclis’te niye ‘hayır’ dediklerini bile bilmeyenler işte böyle garabet açıklamalarla ve değerlendirmelerle milletimizi kandırma yolunu seçiyorlar. Ancak milletimiz okuyor, görüyor ve neyin değişeceğini çok iyi biliyor. Milletimiz 16 Nisan’da ‘evet’ diyerek kabul edeceği yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet modeliyle koalisyonların kati olarak sona ereceğini Sayın Kılıçtaroğlu’ndan daha iyi biliyor” dedi.
Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Hizmet iş Sendikası Denizli Şubesine bağlı işyeri temsilcilerine seslendi.

KOALİSYON DÖNEMLERİ SONA ERİYOR

Şahin Tin; “Koalisyon dönemlerinde yaşanan ekonomik, siyasi ve sosyal sorunlar yeni sistemle aşılacak ve Türkiye, 16 Nisan’da milletimizin vereceği ‘evet’ oylarıyla kalıcı istikrara kavuşacak” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet iş Sendikası Denizli Şubesinin işyeri temsilcileriyle kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.  Toplantıya Hak-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Halil Turan ve Hizmet iş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile işyeri temsilcilerikatıldı. Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, yaptığı açılış konuşmasında “Anayasa değişikliğine tam destek veriyoruz ve geleceğimiz için evet diyoruz” dedi. Söylemez, Milletvekili Şahin Tin’e toplantıya katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

 

Hizmet-İş Sendikasının düzenlediği toplantıda konuşan Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin kalkınıp büyümesi için ihtiyaç duyulan her türlü adımı atmaktan geri durmayacaklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye yıllar boyu yaşanan krizlerle boğuştu. Bu krizlerin temel sebebiistikrarsız ve kısa ömürlükoalisyon hükümetleriydi. Tek başına iktidarların olmadığı dönemlerle tek başına iktidarların yönetimde olduğu dönemler kıyaslandığında tek başına iktidar olmanın farkını çok açık ve net görmek mümkün. Bugün hayır diyenler koalisyon dönemlerinde kendisine azda olsa koltuk kapma derdinde olanlardır. Oysa Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok. Koalisyon dönemlerinde tavan yapan enflasyon rakamlarını ve batan şirketleri dün gibi hatırlıyoruz. Hele hele itibarı yerlerde gezen siyasi akımları hiç unutmadık. Bu olumsuz gidişatı durdurmanın yolu Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin milletimizin ‘evet’ oylarıyla kabul edilmesidir” dedi.

 

 

CHP’Yİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle koalisyonların sona ereceğini bile anlamaktan yoksun bir CHP zihniyetinin bu ülkeye kaostan başka bir şey veremeyeceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “CHP’yi anlamak mümkün değil. Hala vatandaşın tek partiye yetki vermediği takdirde iki, üç, ya da dört partinin bir araya gelerek koalisyon oluşturarak hükümet kuracağından bahsediyorlar. Aslında ‘hayır’ diyen CHP yeni sistemde yer alan değişiklikleri içeren maddeleri bile bir defa okusa ve ne demek istediğini düşünse bu yorumları yapmaya cesaret bile edemez. Ancak anlamak istemeyenler ya da Meclis’te niye ‘hayır’ dediklerini bile bilmeyenler işte böyle garabet açıklamalarla ve değerlendirmelerle milletimizi kandırma yolunu seçiyorlar. Ancak milletimiz okuyor, görüyor ve neyin değişeceğini çok iyi biliyor. Milletimiz 16 Nisan’da ‘evet’ diyerek kabul edeceği yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet modeliyle koalisyonların kati olarak sona ereceğini Sayın Kılıçtaroğlu’ndan daha iyi biliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.