“Honaz’da birlik ve beraberlik vurgusu”

DENİZLİ 05.01.2018 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Honaz’da birlik ve beraberlik vurgusu”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ile bir araya gelerek ilçedeki yatırımlar, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.   İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Honaz İlçesinde Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ile bir araya geldi. İlçedeki yatırımlar, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler alan Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlarla da biraraya gelerek sorunlarını dinledi.   Ziyaretlerine meydan kahvehanesindeki vatandaşlar ve esnaflar ile üniversite yerleşkesini ziyaret ederek başlayan Milletvekili Şahin Tin, asfaltlama yapılan bölgelerde de incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan ilçedeki yapılan son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.   Parti binasında Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin, daha sonra Belediye’yi ziyaret ederek Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle biraraya geldi.   Belediye ziyaretinde ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu yapan Milletvekili Şahin Tin, “Honaz’daki doğal güzelliklerin kıymetini bilmek lazım. Honaz ilçemize her geldiğimizde ilçemizin çehresinin daha da değiştiğini ve güzelleştiğini görüyoruz. Başkanımız ekibiyle birlikte modern bir kent kuruyor. 2004 yılından bugüne ortaya koyduğu icraatları ve hizmetleri bunun çok açık ve net göstergesidir. Üniversite alanının genişletilmesinden tutunda modern binaların kurulmasına kadar her türlü başarılı vizyon projeleri hayata geçiriyor ve başarılı adımlar atıyor. Bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızdan aldığı, ilçe halkımızdan gördüğü destek sayesinde oluyor. Artık milletimiz çalışanı görüyor ve hizmetlere oy veriyor. Başkanımızın bu gayretli çalışmalarına ilk günde beri bizde elimizden geldiğince desteğimizi sürdürüyoruz. Bizler birlik olduğumuz sürece Honaz ilçemizi, Denizli’mizi ve ülkemizi hizmetlerlekuşatmaya devam edeceğiz. Kuşkunuz olmasın ki bizi güçlü kılan bir ve beraber oluşumuzdur. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Honaz Belediye Başkanımız Turgut Bey’in de söylediği gibi yıllardır ihmal edilen her türlü çalışmayı ve icraatı sizlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Honaz ilçemize verdiğimiz tüm sözleri sırasıyla yapmayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.        

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ile bir araya gelerek ilçedeki yatırımlar, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

 

İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Honaz İlçesinde Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ile bir araya geldi. İlçedeki yatırımlar, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgiler alan Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlarla da biraraya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Ziyaretlerine meydan kahvehanesindeki vatandaşlar ve esnaflar ile üniversite yerleşkesini ziyaret ederek başlayan Milletvekili Şahin Tin, asfaltlama yapılan bölgelerde de incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’ndan ilçedeki yapılan son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Parti binasında Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin, daha sonra Belediye’yi ziyaret ederek Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle biraraya geldi.

 

Belediye ziyaretinde ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu yapan Milletvekili Şahin Tin, “Honaz’daki doğal güzelliklerin kıymetini bilmek lazım. Honaz ilçemize her geldiğimizde ilçemizin çehresinin daha da değiştiğini ve güzelleştiğini görüyoruz. Başkanımız ekibiyle birlikte modern bir kent kuruyor. 2004 yılından bugüne ortaya koyduğu icraatları ve hizmetleri bunun çok açık ve net göstergesidir. Üniversite alanının genişletilmesinden tutunda modern binaların kurulmasına kadar her türlü başarılı vizyon projeleri hayata geçiriyor ve başarılı adımlar atıyor. Bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızdan aldığı, ilçe halkımızdan gördüğü destek sayesinde oluyor. Artık milletimiz çalışanı görüyor ve hizmetlere oy veriyor. Başkanımızın bu gayretli çalışmalarına ilk günde beri bizde elimizden geldiğince desteğimizi sürdürüyoruz. Bizler birlik olduğumuz sürece Honaz ilçemizi, Denizli’mizi ve ülkemizi hizmetlerlekuşatmaya devam edeceğiz. Kuşkunuz olmasın ki bizi güçlü kılan bir ve beraber oluşumuzdur. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Honaz Belediye Başkanımız Turgut Bey’in de söylediği gibi yıllardır ihmal edilen her türlü çalışmayı ve icraatı sizlerin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Honaz ilçemize verdiğimiz tüm sözleri sırasıyla yapmayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.