Honaz’da Cumhuriyet Kupası Başladı

DENİZLİ 09.10.2019 - 13:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Honaz’da Cumhuriyet Kupası Başladı

Honaz Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası başladı. 16 mahalle takımının katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yaptı.   Honaz Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası yoğun bir katılımla başladı. Mahalle muhtarlarının başkan olarak takımlarının başında yer aldığı ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, Honaz Belediye Başkanı yüksel Kepenek, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, eski futbolcular ve takımlar katıldı. Maç öncesi takımlara başarılar dileyen Başkan Kepenek, ‘’ En önemli önceliğimiz takımlarımızın centilmenlik içinde bu turnuvada hareket etmesi. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü kendimize rehber alıyoruz. Bu organizasyonun bu amaçla güzel geçmesini diliyorum. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim’’dedi.   Konuşmaların ardından başlama vuruşu Kaymakam Atlamaz ve Başkan Kepenek tarafından yapıldı. Oynanan A grubu maçlarında Afşinbey Mahallesi, Kızılyer Mahallesi 11-5 mağlup ederken, Kaklık Mahallesi de Gürlek Mahallesi’ni 6-1 yendi.  

Honaz Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası başladı. 16 mahalle takımının katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek yaptı.

 

Honaz Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası yoğun bir katılımla başladı. Mahalle muhtarlarının başkan olarak takımlarının başında yer aldığı ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, Honaz Belediye Başkanı yüksel Kepenek, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, eski futbolcular ve takımlar katıldı. Maç öncesi takımlara başarılar dileyen Başkan Kepenek, ‘’ En önemli önceliğimiz takımlarımızın centilmenlik içinde bu turnuvada hareket etmesi. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü kendimize rehber alıyoruz. Bu organizasyonun bu amaçla güzel geçmesini diliyorum. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim’’dedi.

 

Konuşmaların ardından başlama vuruşu Kaymakam Atlamaz ve Başkan Kepenek tarafından yapıldı. Oynanan A grubu maçlarında Afşinbey Mahallesi, Kızılyer Mahallesi 11-5 mağlup ederken, Kaklık Mahallesi de Gürlek Mahallesi’ni 6-1 yendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.