Honaz’da odunluk ve araç yangını

ASAYİŞ 02.08.2020 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Honaz’da odunluk ve araç yangını

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde meydana gelen odunluk ve araç yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.   Yangın,  Honaz İlçesi Karakurt Mahallesi 9001 sokakta bir evin odunluk kısmında başladı. Edinilen bilgiye göre, sebebi henüz bilenmeyen nedenden dolayı bir evin eklentisinde bulunan odunlukta başlayan yangın daha sonra odunluk yanındaki park halindeki araca sıçradı. Korku dolu anların yaşandığı yangın itfaiye ekiplerine haber verildi.   Olay yerine Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kınıklı, Kayalık, Honaz ve Akkale şube ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde meydana gelen odunluk ve araç yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.

 

Yangın,  Honaz İlçesi Karakurt Mahallesi 9001 sokakta bir evin odunluk kısmında başladı. Edinilen bilgiye göre, sebebi henüz bilenmeyen nedenden dolayı bir evin eklentisinde bulunan odunlukta başlayan yangın daha sonra odunluk yanındaki park halindeki araca sıçradı. Korku dolu anların yaşandığı yangın itfaiye ekiplerine haber verildi.

 

Olay yerine Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Kınıklı, Kayalık, Honaz ve Akkale şube ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.