Honaz Dağı Milli Parkı doğal koruma alanı olarak tescillendi

DENİZLİ 15.02.2021 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Honaz Dağı Milli Parkı doğal koruma alanı olarak tescillendi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Denizli’de yer alan Honaz Dağı Milli Parkı “doğal sit alanı-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tesciline ilişkin ilanlar, dünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.   Denizli'nin Honaz, Pamukkale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yer alan Honaz Dağı Milli Parkı Doğal Sit Alanı doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" olarak tescillendi.  

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Denizli’de yer alan Honaz Dağı Milli Parkı “doğal sit alanı-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tesciline ilişkin ilanlar, dünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Denizli'nin Honaz, Pamukkale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yer alan Honaz Dağı Milli Parkı Doğal Sit Alanı doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" olarak tescillendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.