Honaz Dağı'nda kar kalınlığı 1,5 metreyi buldu

DENİZLİ 09.02.2020 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Honaz Dağı'nda kar kalınlığı 1,5 metreyi buldu

Denizli’de önceki gün etkili olan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkisini htirdi. 2 bin 571 metre rakımlı ve Ege’nin en yüksek noktası olan Honaz Dağı’na yağan kar kalınlığı 1,5 metreye ulaştı.   Kar yağışı ile bir çok ilçede okulların tatil edildiği Denizli’de, il genelinde soğuk hava hakim oldu. Yüksek kesimlerde daha çok etkili olan kar yağışı, Honaz Dağı’nın zirvesinde yer alan Hava Radar İstasyon bölgesinde iş makinelerinin çalışması sonucu açılan yol görüntülerine bakıldığında 1,5 metre karın yağdığı görülüyor.  

Denizli’de önceki gün etkili olan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkisini htirdi. 2 bin 571 metre rakımlı ve Ege’nin en yüksek noktası olan Honaz Dağı’na yağan kar kalınlığı 1,5 metreye ulaştı.

 

Kar yağışı ile bir çok ilçede okulların tatil edildiği Denizli’de, il genelinde soğuk hava hakim oldu. Yüksek kesimlerde daha çok etkili olan kar yağışı, Honaz Dağı’nın zirvesinde yer alan Hava Radar İstasyon bölgesinde iş makinelerinin çalışması sonucu açılan yol görüntülerine bakıldığında 1,5 metre karın yağdığı görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.