Honaz’ın 4 mahallesi daha nitelikli içme suyuna kavuştu

DENİZLİ 01.02.2017 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz’ın 4 mahallesi daha nitelikli içme suyuna kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Honaz ilçesinin Ovacık, Karakurt, Karateke ve Emirazizli mahallelerinin içme suyu sorununu çözerek, vatandaşları nitelikli içme suyu ile buluşturdu. Çalışmalar kapsamında 1 adet 2.000 metreküplük içme suyu deposu, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ile 4 mahalleye toplamda 10.000metre içme suyu iletim hattı döşendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Honaz ilçesinin 4 mahallesini daha nitelikli içme suyu ile buluşturdu. DESKİ ekipleri Honaz ilçesinin Ovacık, Karakurt, Karateke ve Emirazizli ilçelerinde bir süre önce gerçekleştirdikleri incelemelerde mevcut içme suyu depoların uzun yıllar önce yapıldığını ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığını tespit etti. Ekipler incelemelerinde, söz konusu mahallelerin ayrı ayrı su depolarının olduğunu ve her birinin ayrı içme suyu sondaj kuyusundan su temin ettiğini, bu nedenle bakım ve onarım maliyetlerinin de yüksek olduğunu belirledi. Bölge halkının modern ve nitelikli içme suyuna kavuşması için harekete geçen DESKİ, Ovacık Mahallesi’ne 2.000 metreküplük içme suyu deposu inşa ederek 1 adet içme suyu sondaj kuyusu açtı. Çalışmalar kapsamında Ovacık, Karakurt, Karateke, Emirazizli mahallelerine toplamda 10.000 metre içme suyu iletim hattı döşendi.   Mahalleler modern alt yapı ile buluşuyor   Büyükşehir DESKİ’nin alt yapı çalışmalarına kentin her noktasında devam ettiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Honaz ilçemizde de alt yapı bakımından tüm ihtiyaçları giderinceye kadar projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Honaz’da 4 mahallemizde daha gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşlarımıza modern ve nitelikli alt yapı hizmeti sunduk. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Honaz ilçesinin Ovacık, Karakurt, Karateke ve Emirazizli mahallelerinin içme suyu sorununu çözerek, vatandaşları nitelikli içme suyu ile buluşturdu. Çalışmalar kapsamında 1 adet 2.000 metreküplük içme suyu deposu, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ile 4 mahalleye toplamda 10.000metre içme suyu iletim hattı döşendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Honaz ilçesinin 4 mahallesini daha nitelikli içme suyu ile buluşturdu. DESKİ ekipleri Honaz ilçesinin Ovacık, Karakurt, Karateke ve Emirazizli ilçelerinde bir süre önce gerçekleştirdikleri incelemelerde mevcut içme suyu depoların uzun yıllar önce yapıldığını ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığını tespit etti. Ekipler incelemelerinde, söz konusu mahallelerin ayrı ayrı su depolarının olduğunu ve her birinin ayrı içme suyu sondaj kuyusundan su temin ettiğini, bu nedenle bakım ve onarım maliyetlerinin de yüksek olduğunu belirledi. Bölge halkının modern ve nitelikli içme suyuna kavuşması için harekete geçen DESKİ, Ovacık Mahallesi’ne 2.000 metreküplük içme suyu deposu inşa ederek 1 adet içme suyu sondaj kuyusu açtı. Çalışmalar kapsamında Ovacık, Karakurt, Karateke, Emirazizli mahallelerine toplamda 10.000 metre içme suyu iletim hattı döşendi.

 

Mahalleler modern alt yapı ile buluşuyor

 

Büyükşehir DESKİ’nin alt yapı çalışmalarına kentin her noktasında devam ettiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Honaz ilçemizde de alt yapı bakımından tüm ihtiyaçları giderinceye kadar projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Honaz’da 4 mahallemizde daha gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşlarımıza modern ve nitelikli alt yapı hizmeti sunduk. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.