Honaz Stadı’nda sona doğru

SPOR 30.11.2016 - 07:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz Stadı’nda sona doğru

Honaz Stadı’nda sona doğru / denizli haber / denizli 20 haber

​Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yapımında sona gelinen Honaz İlçe Futbol Sahasına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.      Denizli şehir merkezine en yakın ilçe olan Honaz, modern bir futbol sahasına kavuşmak üzere. Haziran 2015’te temeli atılan 750 seyirci kapasiteli Honaz İlçe Futbol Sahası inşaatında sona gelindi. Honaz’a giderek sahada ki son durumu yerinde inceleyen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Proje Mühendisinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.   ZEMİN TAMAM, SIRA ÇEVRE DÜZENLEMESİNDE Sahanın teknik şartnamesi FİFA Standartlarına uygun Star-1 belgeli sentetik zeminli olacak şekilde tasarlandı. Aynı anda 4 takımın yararlanabileceği soyunma odalarında çalışmalar sürüyor. Sahanın akşam saatlerinde kullanılması için yapılacak aydınlatma çalışmalarının ardından tribünler monte edilerek stad kullanıma hazır hale gelecek.   EN GEÇ 45 GÜNDE TAMAMLANACAK Sahada ki incelemelerinin ardından Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret eden İbanoğlu, burada yaptığı açıklamada Honaz Futbol Sahasının yenilenme çalışmalarında sona gelindiğini, önümüzdeki bir ay veya 45 gün gibi bir sürede tamamlanacağını kaydetti. İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırım politikaları doğrultusunda Denizli’de, futbol sahası ve spor salonu olmayan ilçenin kalmamasını arzu ettiklerini belirtti.     DEVECİOĞLU “SPORA VE GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ” Spora ve gençliğe yapılan yatırımların çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, sosyal ve sportif amaçlı her türlü çalışmaya Honaz Belediyesi olarak destek verdiklerini kaydetti.   Honaz Futbol Sahası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından gönderilen ödenekle yaklaşık 1.500.000 TL’ye mal oldu.  
Honaz Stadı’nda sona doğru / denizli haber / denizli 20 haber

​Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yapımında sona gelinen Honaz İlçe Futbol Sahasına giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   

 

Denizli şehir merkezine en yakın ilçe olan Honaz, modern bir futbol sahasına kavuşmak üzere. Haziran 2015’te temeli atılan 750 seyirci kapasiteli Honaz İlçe Futbol Sahası inşaatında sona gelindi. Honaz’a giderek sahada ki son durumu yerinde inceleyen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Proje Mühendisinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ZEMİN TAMAM, SIRA ÇEVRE DÜZENLEMESİNDE

Sahanın teknik şartnamesi FİFA Standartlarına uygun Star-1 belgeli sentetik zeminli olacak şekilde tasarlandı. Aynı anda 4 takımın yararlanabileceği soyunma odalarında çalışmalar sürüyor. Sahanın akşam saatlerinde kullanılması için yapılacak aydınlatma çalışmalarının ardından tribünler monte edilerek stad kullanıma hazır hale gelecek.

 

EN GEÇ 45 GÜNDE TAMAMLANACAK

Sahada ki incelemelerinin ardından Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu makamında ziyaret eden İbanoğlu, burada yaptığı açıklamada Honaz Futbol Sahasının yenilenme çalışmalarında sona gelindiğini, önümüzdeki bir ay veya 45 gün gibi bir sürede tamamlanacağını kaydetti. İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırım politikaları doğrultusunda Denizli’de, futbol sahası ve spor salonu olmayan ilçenin kalmamasını arzu ettiklerini belirtti.

 

 

DEVECİOĞLU “SPORA VE GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Spora ve gençliğe yapılan yatırımların çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, sosyal ve sportif amaçlı her türlü çalışmaya Honaz Belediyesi olarak destek verdiklerini kaydetti.

 

Honaz Futbol Sahası, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından gönderilen ödenekle yaklaşık 1.500.000 TL’ye mal oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.