Honaz Vefasını Gösteriyor

SİYASET 26.03.2019 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Honaz Vefasını Gösteriyor

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle toplantıları miting havasında geçiyor.   Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle toplantılarına gösterilen ilginin hemşehrilerinin vefası olduğunu belirterek, “ İnanıyorum ki; 31 Mart’ta da kıymetli Honaz halkı, hizmetkârının emeklerini takdir edecekler. Yine Honaz’ımıza hizmet etmeye, insanımızın yaşam kalitesini yükseltmeye, gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle mahalle hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Her biri miting gibi coşkulu geçen toplantılara, Honaz halkı yoğun ilgi gösteriyor. İlçe merkezinde de toplantılar düzenleyen Başkan Devecioğlu’nun halkla buluşmalarına hemşehrileri ev sahipliği yapıyor. Toplantılara 7’den 70’e çok sayıda Honazlı katılarak, Devecioğlu’na destek veriyor.     “HONAZ HEP YANIMIZDA OLDU!” Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle toplantılarında gördüğü ilginin 15 yıllık hizmete gösterilen vefa olduğuna dikkat çekerek, “Bizim insanımız kadir, kıymet bilir. Zaten bunca hizmeti yaparken, bize şevk, enerji ve çalışma azmi veren de hemşehrilerimizin destekleri ve vefalı duruşlarıdır. Honaz halkı bugüne kadar bizden desteğini hiç esirgemedi. Huzurlarına çıkıp yetki istediğimiz her seçimden onların desteği sayesinde alnımızın akıyla çıktık. İnanıyorum ki; 31 Mart’ta da kıymetli Honaz halkı, hizmetkârının emeklerini takdir edecekler. Yine Honaz’ımıza hizmet etmeye, insanımızın yaşam kalitesini yükseltmeye, gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.     15 YILDA HİZMET DESTANLARI YAZDIK Başkan Devecioğlu, görev yaptığı 15 yılda Honaz’ın geçirdiği değişime herkesin tanıklık ettiğini belirterek, “Mevcut yerleşim alanlarının yapısal sorunlarını çözdük. Yeni yerleşim alanlarını her türlü şehircilik ilkesi ve gereksinimlerini dikkate alarak planladık. Honaz’ın çehresini değiştirdik. Yollarımızla, kaldırımlarımızla, park ve yeşil alalarımızla, güzel ve tertemiz bir Honaz oluşturduk. Bunları yaparken, en büyük destekçimiz hemşehrilerimiz oldu. Sabır gösterdiler, bizimle işbirliği yaptılar. Yeni dönemde sosyal ve kültürel projelere de ağırlık vereceğiz. Yeşil alan ve parkların sayısını artıracağız. Bu parklar, bütün Honazlı kardeşlerimin evlerine yürüme mesafesinde olacak. Bugüne kadar nasıl el ele Honaz’ı güzelleştirdiysek, bundan sonra da güzel ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.  

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle toplantıları miting havasında geçiyor.

 

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle toplantılarına gösterilen ilginin hemşehrilerinin vefası olduğunu belirterek, “ İnanıyorum ki; 31 Mart’ta da kıymetli Honaz halkı, hizmetkârının emeklerini takdir edecekler. Yine Honaz’ımıza hizmet etmeye, insanımızın yaşam kalitesini yükseltmeye, gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle mahalle hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Her biri miting gibi coşkulu geçen toplantılara, Honaz halkı yoğun ilgi gösteriyor. İlçe merkezinde de toplantılar düzenleyen Başkan Devecioğlu’nun halkla buluşmalarına hemşehrileri ev sahipliği yapıyor. Toplantılara 7’den 70’e çok sayıda Honazlı katılarak, Devecioğlu’na destek veriyor.

 

 

“HONAZ HEP YANIMIZDA OLDU!”

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle toplantılarında gördüğü ilginin 15 yıllık hizmete gösterilen vefa olduğuna dikkat çekerek, “Bizim insanımız kadir, kıymet bilir. Zaten bunca hizmeti yaparken, bize şevk, enerji ve çalışma azmi veren de hemşehrilerimizin destekleri ve vefalı duruşlarıdır. Honaz halkı bugüne kadar bizden desteğini hiç esirgemedi. Huzurlarına çıkıp yetki istediğimiz her seçimden onların desteği sayesinde alnımızın akıyla çıktık. İnanıyorum ki; 31 Mart’ta da kıymetli Honaz halkı, hizmetkârının emeklerini takdir edecekler. Yine Honaz’ımıza hizmet etmeye, insanımızın yaşam kalitesini yükseltmeye, gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

15 YILDA HİZMET DESTANLARI YAZDIK

Başkan Devecioğlu, görev yaptığı 15 yılda Honaz’ın geçirdiği değişime herkesin tanıklık ettiğini belirterek, “Mevcut yerleşim alanlarının yapısal sorunlarını çözdük. Yeni yerleşim alanlarını her türlü şehircilik ilkesi ve gereksinimlerini dikkate alarak planladık. Honaz’ın çehresini değiştirdik. Yollarımızla, kaldırımlarımızla, park ve yeşil alalarımızla, güzel ve tertemiz bir Honaz oluşturduk. Bunları yaparken, en büyük destekçimiz hemşehrilerimiz oldu. Sabır gösterdiler, bizimle işbirliği yaptılar. Yeni dönemde sosyal ve kültürel projelere de ağırlık vereceğiz. Yeşil alan ve parkların sayısını artıracağız. Bu parklar, bütün Honazlı kardeşlerimin evlerine yürüme mesafesinde olacak. Bugüne kadar nasıl el ele Honaz’ı güzelleştirdiysek, bundan sonra da güzel ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.