Horoz 3 Puandan Başka Birşey Düşünmüyor

SPOR 27.03.2017 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz 3 Puandan Başka Birşey Düşünmüyor

Denizlispor bu hafta pazar günü oyanacağı Altınorduspor hazırlıklarını sürdürürken hedeflerinin 3 puan olduğu açıklandı. As Başkan Taner Atilla ise kulübe maddi kaynak sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor.

Denizlispor, Pazar günü saat 13.00’te ağırlayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ali Tandoğan nezaretinde çalışan yeşil siyahlı ekipte milli takımda olan Alperen dışında eksik bulunmuyor.   Horozlar, bu maçı kazanarak play-off şansını sürdürmek istiyor. Altınordu’dan alınacak beraberlik ya da yenilgi durumunda Denizlispor’un matematiksel olarak şansı sürse de play-off’a büyük ölçüde veda edecek. Yeşil siyahlı yönetim, taraftarların kendilerini bu maçta mutlaka desteklemesi gerektiğini ifade etti.   FARTAŞ’TAN 20 BİN TL, KAYITLAR SÜRÜYOR…   Fartaş İnşaat ve Mühendislik, Denizlispor’a 20 bin TL bağışladı. Firma yetkilisi Mesut Taşdan ile görüşen Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla, bağış çekini teslim aldı. Asbaşkan Atilla, Fartaş yetkililerine yönetim kurulu adına teşekkür etti. Bu arada 2016/2017 sezonu Denizlispor Futbol Okulları’na kayıtlar sürüyor. 2004 ve 2011 yılları arasında doğan sporcuların katılabileceği futbol okulu çalışmaları hafta sonları sabah saatlerinde Doğan Demircioğlu Semt Stadı’nda yapılıyor. Kayıt yaptırmak isteyenlerin buraya gelmeleri gerektiği açıklandı. 
Denizlispor bu hafta pazar günü oyanacağı Altınorduspor hazırlıklarını sürdürürken hedeflerinin 3 puan olduğu açıklandı. As Başkan Taner Atilla ise kulübe maddi kaynak sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor.

Denizlispor, Pazar günü saat 13.00’te ağırlayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ali Tandoğan nezaretinde çalışan yeşil siyahlı ekipte milli takımda olan Alperen dışında eksik bulunmuyor.

 

Horozlar, bu maçı kazanarak play-off şansını sürdürmek istiyor. Altınordu’dan alınacak beraberlik ya da yenilgi durumunda Denizlispor’un matematiksel olarak şansı sürse de play-off’a büyük ölçüde veda edecek. Yeşil siyahlı yönetim, taraftarların kendilerini bu maçta mutlaka desteklemesi gerektiğini ifade etti.

 

FARTAŞ’TAN 20 BİN TL, KAYITLAR SÜRÜYOR…

 

Fartaş İnşaat ve Mühendislik, Denizlispor’a 20 bin TL bağışladı. Firma yetkilisi Mesut Taşdan ile görüşen Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla, bağış çekini teslim aldı. Asbaşkan Atilla, Fartaş yetkililerine yönetim kurulu adına teşekkür etti. Bu arada 2016/2017 sezonu Denizlispor Futbol Okulları’na kayıtlar sürüyor. 2004 ve 2011 yılları arasında doğan sporcuların katılabileceği futbol okulu çalışmaları hafta sonları sabah saatlerinde Doğan Demircioğlu Semt Stadı’nda yapılıyor. Kayıt yaptırmak isteyenlerin buraya gelmeleri gerektiği açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.