Horoz 5 isme yönelecek

SPOR 09.10.2018 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz 5 isme yönelecek

Dün akşam toplanan Denizlispor Yönetim Kurulu yeni teknik adamın belirlenmesi konusunda 5 ismi gündemine aldı.   Denizlispor yönetimi her hafta Salı günü gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısını düne aldı.Dün Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktör ve Osman Özköylü yaptığı açıklamalar dolayısıyla olağanüstü gündemle toplandı. Yönetim kurulu toplantısın da ilk olarak yeni teknik adamın belirlenmesi konusu konuşuldu. Bu konu da profesyonel şubeye yetki veren yönetim, aday teknik adamların belirlenmesi ve ön görüşmelerin yapılması kararı aldı. Horozlarda Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör konusunda birçok isim gündeme gelirken yönetim 5 ismi belirledi. Denizlispor Profosyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan Ali Fırat’ın başı çektiği profesyonel şube birkaç gün içinde gündemine aldığı 5 isimle ile görüşmeler yapacak ve bir sonraki yönetim kurulu toplantısın da raporunu yönetime iletecek. Ali Tandoğan,Bülent Ertuğrul, Koray Palaz’ın bu 5 kişilik listede olduğu gelen bilgiler arasında.  Denizlispor’un teknik patronu bu değerlendirme toplantısından sonra karara bağlanacak. Diğer yandan Denizlispor Yönetimi bugün eski teknik direktör Osman Öz köylü ile bir araya gelmesi bekleniyor. Karşılıklı sözleşme fesihi gerçekleştirecek iki tarafın aralarında ki alacak konusunu da bugün çözecekleri kaydedildi. Öte yandan Denizlispor yönetimi bugün saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek. Yönetimin özellikle Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Osman Özköylü’ye cevap vermesi bekleniyor.

Dün akşam toplanan Denizlispor Yönetim Kurulu yeni teknik adamın belirlenmesi konusunda 5 ismi gündemine aldı.

 

Denizlispor yönetimi her hafta Salı günü gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısını düne aldı.Dün Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktör ve Osman Özköylü yaptığı açıklamalar dolayısıyla olağanüstü gündemle toplandı.

Yönetim kurulu toplantısın da ilk olarak yeni teknik adamın belirlenmesi konusu konuşuldu. Bu konu da profesyonel şubeye yetki veren yönetim, aday teknik adamların belirlenmesi ve ön görüşmelerin yapılması kararı aldı.

Horozlarda Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör konusunda birçok isim gündeme gelirken yönetim 5 ismi belirledi.

Denizlispor Profosyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan Ali Fırat’ın başı çektiği profesyonel şube birkaç gün içinde gündemine aldığı 5 isimle ile görüşmeler yapacak ve bir sonraki yönetim kurulu toplantısın da raporunu yönetime iletecek. Ali Tandoğan,Bülent Ertuğrul, Koray Palaz’ın bu 5 kişilik listede olduğu gelen bilgiler arasında.  Denizlispor’un teknik patronu bu değerlendirme toplantısından sonra karara bağlanacak. Diğer yandan Denizlispor Yönetimi bugün eski teknik direktör Osman Öz köylü ile bir araya gelmesi bekleniyor. Karşılıklı sözleşme fesihi gerçekleştirecek iki tarafın aralarında ki alacak konusunu da bugün çözecekleri kaydedildi.

Öte yandan Denizlispor yönetimi bugün saat 15.00’te basın toplantısı düzenleyecek. Yönetimin özellikle Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken Osman Özköylü’ye cevap vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.