Horoz Beşiktaş maçına hazır

SPOR 25.02.2021 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Horoz Beşiktaş maçına hazır

Yukatel Denizlispor, Cuma günü saat 19.00'da Vodafone Park’ta oynayacağı Beşiktaş maçının  hazırlıklarını bugün İstanbul’da yaptığı antrenman ile tamamladı.   Sabah saatlerinde havayolu ile İstanbul’a giden yeşil-siyahlı kafile, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde son antrenmanını gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarda hiçbir pozitif bulguya rastlanmadı.   YUKATEL DENİZLİSPOR'UN BEŞİKTAŞ MAÇI KAFİLESİ ŞU ŞEKİLDE Cenk Gönen, Costel Pantilimon, Hüseyin Altıntaş, Mustafa Yumlu, Fabiano Leismann, Oğuz Yılmaz, Muhammet Özkal, Tiago Lopes, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Ayman Ben Mohamed, Özer Özdemir, Hasan Ayaroğlu, Radoslaw Murawski, Marvin Bakalorz, Mikkel Diskerud, Mathieu Dossevi, Hadi Sacko, Angelo Sagal, Hugo Rodallega, Muris Mesanovic, Ali Yavuz Kol   Sakatlıkları devam eden Özgür Çek, Recep Niyaz, Veton Tusha ve Ahmed Yasin deplasman kafilesinde yer almazken, Yukatel Denizlispor’da cezalı oyuncu bulunmuyor.   Beşiktaş ile Yukatel Denizlispor arasında 26 Şubat Cuma günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmanın orta hakemi Cüneyt Çakır olacak.

Yukatel Denizlispor, Cuma günü saat 19.00'da Vodafone Park’ta oynayacağı Beşiktaş maçının  hazırlıklarını bugün İstanbul’da yaptığı antrenman ile tamamladı.

 

Sabah saatlerinde havayolu ile İstanbul’a giden yeşil-siyahlı kafile, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde son antrenmanını gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarda hiçbir pozitif bulguya rastlanmadı.

 

YUKATEL DENİZLİSPOR'UN BEŞİKTAŞ MAÇI KAFİLESİ ŞU ŞEKİLDE

Cenk Gönen, Costel Pantilimon, Hüseyin Altıntaş, Mustafa Yumlu, Fabiano Leismann, Oğuz Yılmaz, Muhammet Özkal, Tiago Lopes, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Ayman Ben Mohamed, Özer Özdemir, Hasan Ayaroğlu, Radoslaw Murawski, Marvin Bakalorz, Mikkel Diskerud, Mathieu Dossevi, Hadi Sacko, Angelo Sagal, Hugo Rodallega, Muris Mesanovic, Ali Yavuz Kol

 

Sakatlıkları devam eden Özgür Çek, Recep Niyaz, Veton Tusha ve Ahmed Yasin deplasman kafilesinde yer almazken, Yukatel Denizlispor’da cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

Beşiktaş ile Yukatel Denizlispor arasında 26 Şubat Cuma günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmanın orta hakemi Cüneyt Çakır olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.