Horoz çok para kaybetti

SPOR 13.12.2016 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz çok para kaybetti

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz çok para kaybetti

Denizlispor, Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Asbaşkan Necip İrdem, futbolcuların Ümraniyespor’a kaybettiklerinden dolayı paket primden yararlanamadıklarını söyledi. İrdem, “Eğer galip gelselerdi 9 puanlık paket prim ile en az 400 bin TL kazanacaklardı” dedi.   SON İKİ MAÇLIK PERİYOT   Asbaşkan Necip İrdem, ligin Eskişehirspor ve Giresunspor ile yapacakları müsabakadan sonra tatile gireceğini söyledi. Bu iki maçın çok büyük önem taşıdığını vurgulayan İrdem, “Evimizde kaybettiğimiz puanların telafisini deplasmanda yapacağız, bunun başka çaresi yok. Herkes bunun bilincinde, Denizlispor sürpriz yapabilir” dedi.   DENİZLİSPOR TARAFTARINA BİLET 6 TL   Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu. Eskişehir yönetimi, misafir seyircinin bilet fiyatını 6 TL olarak belirledi. Kale arkası 5, maraton 10 ve VİP ise 50 TL’den satışa çıktı. Yeşil siyahlı taraftarların bu maça Cumartesi gecesinden gideceği ve takımlarını destekleyecekleri öğrenildi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz çok para kaybetti

Denizlispor, Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Asbaşkan Necip İrdem, futbolcuların Ümraniyespor’a kaybettiklerinden dolayı paket primden yararlanamadıklarını söyledi. İrdem, “Eğer galip gelselerdi 9 puanlık paket prim ile en az 400 bin TL kazanacaklardı” dedi.

 

SON İKİ MAÇLIK PERİYOT

 

Asbaşkan Necip İrdem, ligin Eskişehirspor ve Giresunspor ile yapacakları müsabakadan sonra tatile gireceğini söyledi. Bu iki maçın çok büyük önem taşıdığını vurgulayan İrdem, “Evimizde kaybettiğimiz puanların telafisini deplasmanda yapacağız, bunun başka çaresi yok. Herkes bunun bilincinde, Denizlispor sürpriz yapabilir” dedi.

 

DENİZLİSPOR TARAFTARINA BİLET 6 TL

 

Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanacak maçın bilet fiyatları belli oldu. Eskişehir yönetimi, misafir seyircinin bilet fiyatını 6 TL olarak belirledi. Kale arkası 5, maraton 10 ve VİP ise 50 TL’den satışa çıktı. Yeşil siyahlı taraftarların bu maça Cumartesi gecesinden gideceği ve takımlarını destekleyecekleri öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.