Horoz’da Alt Yapı Canlanıyor

SPOR 24.07.2017 - 08:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da Alt Yapı Canlanıyor

Denizlispor’un U 15, 16, 17, 19 ve U 21 alt yapı takımları yeni sezona günde çift antrenman yaparak sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Denizlispor’un U 15, 16, 17, 19 ve U 21 alt yapı takımları yeni sezona günde çift antrenman yaparak sıkı bir şekilde hazırlanıyor.   Kınıklı, Doğan Demircioğlu, Gümüşler ve Doğan Seyfi Atlı sahalarını kullanan genç yetenekler, önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına başlayacak. Denizlispor’un Alt Yapıdan sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem, U 21 takımının 26 Temmuz’da Antalya’ya giderek Antalyaspor U 21 ile bir hazırlık maçı yapacağını söyledi.   “5-6 OYUNCU VERECEĞİZ”   Alt yapıyı çok ciddiye aldıklarını kaydeden Asbaşkan necip İrdem, bu sezon en az 5-6 oyuncuyu A Takıma kazandırmak istediklerini açıkladı. Teknik direktör Yusuf şimşek ile de dirsek temas halinde olduklarını ifade eden asbaşkan İrdem, alt yapıda yetenekli çocukların olduğunu ve bunları durumuna göre U 19 ve U 21’e alacaklarını belirtti. İrdem, “Alt yapı olmadan üst yapı olmaz. Bu seneden itibaren bu işe çok mesai harcayıp genç yetenekleri ortaya çıkaracağız” dedi.   “ÇOCUKLAR VE AİLELER MEMNUN”   Ailelerin ve çocukların son dereci neşeli, istekli ve arzulu olduğunun altını çizen asbaşkan İrdem, alt yapıda bir aile ortamının olduğunun söyledi. Denizlili ailelerin çocuklarına rahatlıkla teslim ettiğini belirten İrdem, hiç kimse için ayrıcalık yapmadıklarını açıkladı. Alt yapıya akar gelir elde etmek için afiş reklam aldıklarını da kaydeden İrdem, bazı sahalarda da küçük restorasyonlar yapıldığını sözlerine ekledi. İrdem, “Her şey Denizli ve Denizlispor için” dedi.
Denizlispor’un U 15, 16, 17, 19 ve U 21 alt yapı takımları yeni sezona günde çift antrenman yaparak sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Denizlispor’un U 15, 16, 17, 19 ve U 21 alt yapı takımları yeni sezona günde çift antrenman yaparak sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

 

Kınıklı, Doğan Demircioğlu, Gümüşler ve Doğan Seyfi Atlı sahalarını kullanan genç yetenekler, önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına başlayacak. Denizlispor’un Alt Yapıdan sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem, U 21 takımının 26 Temmuz’da Antalya’ya giderek Antalyaspor U 21 ile bir hazırlık maçı yapacağını söyledi.

 

“5-6 OYUNCU VERECEĞİZ”

 

Alt yapıyı çok ciddiye aldıklarını kaydeden Asbaşkan necip İrdem, bu sezon en az 5-6 oyuncuyu A Takıma kazandırmak istediklerini açıkladı. Teknik direktör Yusuf şimşek ile de dirsek temas halinde olduklarını ifade eden asbaşkan İrdem, alt yapıda yetenekli çocukların olduğunu ve bunları durumuna göre U 19 ve U 21’e alacaklarını belirtti. İrdem, “Alt yapı olmadan üst yapı olmaz. Bu seneden itibaren bu işe çok mesai harcayıp genç yetenekleri ortaya çıkaracağız” dedi.

 

“ÇOCUKLAR VE AİLELER MEMNUN”

 

Ailelerin ve çocukların son dereci neşeli, istekli ve arzulu olduğunun altını çizen asbaşkan İrdem, alt yapıda bir aile ortamının olduğunun söyledi. Denizlili ailelerin çocuklarına rahatlıkla teslim ettiğini belirten İrdem, hiç kimse için ayrıcalık yapmadıklarını açıkladı. Alt yapıya akar gelir elde etmek için afiş reklam aldıklarını da kaydeden İrdem, bazı sahalarda da küçük restorasyonlar yapıldığını sözlerine ekledi. İrdem, “Her şey Denizli ve Denizlispor için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.