Horoz’da Asbaşkan Selvi Devreye Girdi

SPOR 24.11.2016 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da Asbaşkan Selvi Devreye Girdi

Horoz’da Asbaşkan Selvi Devreye Girdi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor’un tesislerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Selvi’nin temin ettiği 300 bin TL ile dün futbolcuların alacaklarının bir kısmı hesaplarına yattı.   Toplamda 1 milyon 300 bin TL alacağı olan yeşil siyahlı oyunculara Manisaspor öncesi bir ödeme daha yapılacak. Asbaşkan Ahmet Selvi, futbolcuların paraya kafasını takmaması gerektiğini ifade ederek, “Biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, futbolcu arkadaşlarımızın sadece Manisaspor maçına odaklanmasını istiyoruz” dedi. Pazar günü saat 18.30’da oynanacak Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda sakatlığı süren Moritz, Berkan ve kart cezalısı olan Ömer Alp Kulga forma giyemeyecek.    
Horoz’da Asbaşkan Selvi Devreye Girdi / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor’un tesislerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Selvi’nin temin ettiği 300 bin TL ile dün futbolcuların alacaklarının bir kısmı hesaplarına yattı.

 

Toplamda 1 milyon 300 bin TL alacağı olan yeşil siyahlı oyunculara Manisaspor öncesi bir ödeme daha yapılacak. Asbaşkan Ahmet Selvi, futbolcuların paraya kafasını takmaması gerektiğini ifade ederek, “Biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, futbolcu arkadaşlarımızın sadece Manisaspor maçına odaklanmasını istiyoruz” dedi. Pazar günü saat 18.30’da oynanacak Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda sakatlığı süren Moritz, Berkan ve kart cezalısı olan Ömer Alp Kulga forma giyemeyecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.