Horoz’da bir garip sakatlık!

SPOR 17.04.2017 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da bir garip sakatlık!

Denizlispor’un genç savunma oyuncusu Alperen Babacan’a doktorların ‘Hiçbir şeyi yok’ raporu vermesine karşın futbolcunun ağrılarından şikayet etmesi herkesi şaşırttı.

Ümit milli takım kampında kasığının alt bölgesinden sakatlanan Denizlispor’un yetenekli futbolcusu Alperen Babacan’a ilk müdahale kampta yapıldı.   Daha sonra Denizli’de MR’ı çekilen oyuncu İzmir’de Dr. Levent Köstem’e de muayene oldu. Ancak 3 doktorun ‘olumsuz bir şey yok’ raporu vermesine rağmen Alperen’in sakatlığında ısrar etmesi yönetimi ve teknik heyeti şaşırttı. Teknik Sorumlu Mehmet Ali Keskinler, 3 doktorun muayene edip olumlu rapor vermesine karşın Alperen’in antrenmanlarda sadece yürüdüğünü açıkladı. Keskinler, “Alperen, 3 ayrı doktora muayene oldu. Bütün doktorlar olumlu rapor verdi. Alperen’in hiçbir şeyi yok dediler. Ancak Alperen ağrılarının olduğu söylüyor ve antrenmanlarda sadece yürüyor. Kasığının alt bölgesinin ağrıdığını söylüyor. Biz bunun psikolojik olabileceğini düşündük. Alperen’in durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır” dedi. Alperen’in yanı sıra sakatlığı devam eden Kerem Can’ın antrenmanda düz koşu yaptığı, Veli’nin ise arka adalelerinde problem olduğu için sakatlığının sürdüğü açıklandı.   DENİZLİSPOR BUGÜN TOPBAŞI YAPIYOR   Denizlispor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına Referandum arası verildi. Dünü izinli geçiren yeşil siyahlılar bugün kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek. Çarşamba günü saat 16.00’da Şanlıurfaspor’u ağırlayacak horozlarda Alperen, Veli ve Kerem Can forma giymeyecek. Futbolculara rehavet uyarısı da yapıldı. 
Denizlispor’un genç savunma oyuncusu Alperen Babacan’a doktorların ‘Hiçbir şeyi yok’ raporu vermesine karşın futbolcunun ağrılarından şikayet etmesi herkesi şaşırttı.

Ümit milli takım kampında kasığının alt bölgesinden sakatlanan Denizlispor’un yetenekli futbolcusu Alperen Babacan’a ilk müdahale kampta yapıldı.

 

Daha sonra Denizli’de MR’ı çekilen oyuncu İzmir’de Dr. Levent Köstem’e de muayene oldu. Ancak 3 doktorun ‘olumsuz bir şey yok’ raporu vermesine rağmen Alperen’in sakatlığında ısrar etmesi yönetimi ve teknik heyeti şaşırttı. Teknik Sorumlu Mehmet Ali Keskinler, 3 doktorun muayene edip olumlu rapor vermesine karşın Alperen’in antrenmanlarda sadece yürüdüğünü açıkladı. Keskinler, “Alperen, 3 ayrı doktora muayene oldu. Bütün doktorlar olumlu rapor verdi. Alperen’in hiçbir şeyi yok dediler. Ancak Alperen ağrılarının olduğu söylüyor ve antrenmanlarda sadece yürüyor. Kasığının alt bölgesinin ağrıdığını söylüyor. Biz bunun psikolojik olabileceğini düşündük. Alperen’in durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır” dedi. Alperen’in yanı sıra sakatlığı devam eden Kerem Can’ın antrenmanda düz koşu yaptığı, Veli’nin ise arka adalelerinde problem olduğu için sakatlığının sürdüğü açıklandı.

 

DENİZLİSPOR BUGÜN TOPBAŞI YAPIYOR

 

Denizlispor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına Referandum arası verildi. Dünü izinli geçiren yeşil siyahlılar bugün kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek. Çarşamba günü saat 16.00’da Şanlıurfaspor’u ağırlayacak horozlarda Alperen, Veli ve Kerem Can forma giymeyecek. Futbolculara rehavet uyarısı da yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.