Horoz’da İrdem, “Bizi izlemeye devam edin”

SPOR 16.01.2017 - 07:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da İrdem, “Bizi izlemeye devam edin”

Denizlispor, 4-2’lik Göztepe galibiyeti sonrası büyük sevinç yaşıyor. Yeşil siyahlıların asbaşkanı Necip İrdem, takımın transfer yapmamasına karşın üzerine koyarak gittiğini açıkladı.

Göztepe galibiyetiyle birlikte çok şey kazandıklarını ifade eden asbaşkan Necip İrdem, “Göztepe sadece 3 puan değil play-off’un da inşallah kapısını açacak. En iyi deplasman takımı ünvanımızı elimizde bulundururken, diğer taraftan Moritz’i de kazanmış olduk. Gol yollarında da artık çok etkiliyiz. Başta bizi İzmir’de destekleyen taraftarlarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.     “ŞIMARMAYACAĞIZ” Göztepe galibiyetiyle şımarmayacaklarını ve haftaya Bandırmaspor deplasmanında oynayacaklarını kaydeden asbaşkan İrdem, “Erken havaya girmenin anlamı yok. Aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz. Haftaya Bandırma’yı da yenmek istiyoruz” dedi. Takımın Salı günü Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başlayacağını belirten İrdem, seri galibiyetleri devam ettirmek istediklerini söyledi. İrdem ayrıca, galibiyet priminin ise yönetim tarafından arttırılacağını açıkladı. Burak kart cezalısı olduğu için Bandırma forma giyemeyecek. 
Denizlispor, 4-2’lik Göztepe galibiyeti sonrası büyük sevinç yaşıyor. Yeşil siyahlıların asbaşkanı Necip İrdem, takımın transfer yapmamasına karşın üzerine koyarak gittiğini açıkladı.

Göztepe galibiyetiyle birlikte çok şey kazandıklarını ifade eden asbaşkan Necip İrdem, “Göztepe sadece 3 puan değil play-off’un da inşallah kapısını açacak. En iyi deplasman takımı ünvanımızı elimizde bulundururken, diğer taraftan Moritz’i de kazanmış olduk. Gol yollarında da artık çok etkiliyiz. Başta bizi İzmir’de destekleyen taraftarlarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

 

 

“ŞIMARMAYACAĞIZ”

Göztepe galibiyetiyle şımarmayacaklarını ve haftaya Bandırmaspor deplasmanında oynayacaklarını kaydeden asbaşkan İrdem, “Erken havaya girmenin anlamı yok. Aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz. Haftaya Bandırma’yı da yenmek istiyoruz” dedi. Takımın Salı günü Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başlayacağını belirten İrdem, seri galibiyetleri devam ettirmek istediklerini söyledi. İrdem ayrıca, galibiyet priminin ise yönetim tarafından arttırılacağını açıkladı. Burak kart cezalısı olduğu için Bandırma forma giyemeyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.