Horoz'da Mustafa Üstek Adaylığını Açıkladı

SPOR 04.05.2017 - 18:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz'da Mustafa Üstek Adaylığını Açıkladı

Denizlispor 2.Başkanı Mustafa Üstek, yarın yapılacak Olağanüstü genel kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.

Denizlispor 2.Başkanı Mustafa Üstek, yarın yapılacak Olağanüstü genel kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.   DGC Basın Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen Mustafa Üstek’i yönetim kurulu üyeleri Ahmet Selvi, Mehmet Uz, Taner Atilla, Ali Fırat ve Muhammet Kaya da yalnız bırakmadı. 13 kişilik bir yönetim kuruluyla yola çıkacaklarını ifade eden Mustafa Üstek, yeşil siyahlı bayrağı yukarıya taşıyacaklarının altını çizdi. Üstek, “Yola çıktığımız arkadaşlarla birleştirici olacağız. Tribünleri yeniden coşturacağız. Hedefimiz Süper lig. Şehrin önde gelenlerinin de bizlere desteği olacak ama bizler kendimize güvenerek yola çıkıyoruz” dedi.   "BORCU PROTOKOL AZALTTI"   Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ise, kulübün toplam borcunun 25 milyona yakın olduğunu belirterek, “29 milyon olan borç protokolümüzün desteği ve yardımları ile buraya kadar düşmüştür. Kimileri alacağını almamıştır. Derya Baltalı bey temliğini bize vermiştir. Ayrıca sponsorluk anlaşmalarımız vardır. Borcun düşmesinin en önemli nedeni protokoldür. Denizlispor’un gelecek seneki bütçesi 12 milyon civarında olacaktır ve artık kendini döndürmeye başlayacaktır” dedi.   
Denizlispor 2.Başkanı Mustafa Üstek, yarın yapılacak Olağanüstü genel kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.

Denizlispor 2.Başkanı Mustafa Üstek, yarın yapılacak Olağanüstü genel kurul öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.

 

DGC Basın Merkezi’nde bir toplantı düzenleyen Mustafa Üstek’i yönetim kurulu üyeleri Ahmet Selvi, Mehmet Uz, Taner Atilla, Ali Fırat ve Muhammet Kaya da yalnız bırakmadı. 13 kişilik bir yönetim kuruluyla yola çıkacaklarını ifade eden Mustafa Üstek, yeşil siyahlı bayrağı yukarıya taşıyacaklarının altını çizdi. Üstek, “Yola çıktığımız arkadaşlarla birleştirici olacağız. Tribünleri yeniden coşturacağız. Hedefimiz Süper lig. Şehrin önde gelenlerinin de bizlere desteği olacak ama bizler kendimize güvenerek yola çıkıyoruz” dedi.

 

"BORCU PROTOKOL AZALTTI"

 

Mali ve Hukuk İşlerinden sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ise, kulübün toplam borcunun 25 milyona yakın olduğunu belirterek, “29 milyon olan borç protokolümüzün desteği ve yardımları ile buraya kadar düşmüştür. Kimileri alacağını almamıştır. Derya Baltalı bey temliğini bize vermiştir. Ayrıca sponsorluk anlaşmalarımız vardır. Borcun düşmesinin en önemli nedeni protokoldür. Denizlispor’un gelecek seneki bütçesi 12 milyon civarında olacaktır ve artık kendini döndürmeye başlayacaktır” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.