Horoz’da Selvi: Olmazsa Olmazımız

SPOR 13.12.2017 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da Selvi: Olmazsa Olmazımız

Denizlispor, ligin dibine demir atmış Gaziantepspor maçına konsartre oldu. Cumartesi günü saat 13.00’de deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak yeşil siyahlılar galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.    Samsunspor beraberliğinin ardından artık bu maçın kazanılması gerektiğinin altını çizen başkan yardımcısı Ahmet Selvi, “Bu maç olmazsa olmazımız, mutlaka kazanacağız” dedi.     Rakiplerinin ligin dibinde olmasına karşın kendi evinde aşırı direnç gösterdiğini ifade eden Ahmet Selvi, “Buradan 3 puan alıp son maçımızda Bolu’yu da yenmeyi planlıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi. Selvi ayrıca arada yapılacak transferlerden Denizlililerin ve taraftarların da memnun kalacağını açıkladı.    

Denizlispor, ligin dibine demir atmış Gaziantepspor maçına konsartre oldu. Cumartesi günü saat 13.00’de deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak yeşil siyahlılar galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

 

 Samsunspor beraberliğinin ardından artık bu maçın kazanılması gerektiğinin altını çizen başkan yardımcısı Ahmet Selvi, “Bu maç olmazsa olmazımız, mutlaka kazanacağız” dedi.

 

 

Rakiplerinin ligin dibinde olmasına karşın kendi evinde aşırı direnç gösterdiğini ifade eden Ahmet Selvi, “Buradan 3 puan alıp son maçımızda Bolu’yu da yenmeyi planlıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi. Selvi ayrıca arada yapılacak transferlerden Denizlililerin ve taraftarların da memnun kalacağını açıkladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.