Horoz’dan Tarihi Çağrı

SPOR 22.12.2016 - 14:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’dan Tarihi Çağrı

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’dan Tarihi Çağrı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Hulusi Işık ile Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, Denizlispor için artık camianın bütünleşmesini istedi.   Pazar günü saat 13.00’te Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi ortak bir açıklama yapan Işık ve Atilla, “Giresun maçı bizim için çok önem arz etmektedir. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. Bu maç ile birlikte iç sahamızda yaşanan kötü gidişata son vermek istiyoruz” dedi. “Sezon genelinde taraftar desteğimiz çok düşük seyretti” diyen yeşil siyahlı kurmaylar, “Bizim bir sezonda gelen seyirci sayımız Eskişehir’de tek maçta geldi. Biz zorluklarla mücadele edecek taraftarlara ve takıma sahibiz. Denizlisporumuzun başarılı yıllarında maçı anlatan spikerler ‘Eşi benzeri olmayan Denizlispor taraftarları’ diye bizden bahsediyordu. Biz bu taraftarımızı geri istiyoruz. Hiç kimse ile bir sorunumuz yok. Gelin bir olalım, beraberlik içinde olalım” dediler.    Diğer taraftan horozlar Giresunspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda öğle saatinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. 
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’dan Tarihi Çağrı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Hulusi Işık ile Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, Denizlispor için artık camianın bütünleşmesini istedi.

 

Pazar günü saat 13.00’te Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi ortak bir açıklama yapan Işık ve Atilla, “Giresun maçı bizim için çok önem arz etmektedir. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. Bu maç ile birlikte iç sahamızda yaşanan kötü gidişata son vermek istiyoruz” dedi. “Sezon genelinde taraftar desteğimiz çok düşük seyretti” diyen yeşil siyahlı kurmaylar, “Bizim bir sezonda gelen seyirci sayımız Eskişehir’de tek maçta geldi. Biz zorluklarla mücadele edecek taraftarlara ve takıma sahibiz. Denizlisporumuzun başarılı yıllarında maçı anlatan spikerler ‘Eşi benzeri olmayan Denizlispor taraftarları’ diye bizden bahsediyordu. Biz bu taraftarımızı geri istiyoruz. Hiç kimse ile bir sorunumuz yok. Gelin bir olalım, beraberlik içinde olalım” dediler.

 

 Diğer taraftan horozlar Giresunspor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı’nda öğle saatinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.