Horoz Gaziantep'e Bileniyor

SPOR 26.11.2019 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Horoz Gaziantep'e Bileniyor

Rizespor'u kendi sahasında yenerek moral kazanan Denizlispor, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep'e bileniyor.   Denizlispor pazar günü deplasmanda  Gaziantep FK ile saat 14.00'te Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak. Bugün Haluk Ulusoy Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mehmet Özdilek gözetiminde güç ve dayanıklılık çalışmaları ile başlayan antrenman teknik ve taktik çalışmalarıyla sonlandırıldı. İdmana Rizespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Radoslaw Murawski katılmadı. Radoslaw Murawski'nin aynı zamanda önceki gün bir kızı oldu.

Rizespor'u kendi sahasında yenerek moral kazanan Denizlispor, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep'e bileniyor.

 

Denizlispor pazar günü deplasmanda  Gaziantep FK ile saat 14.00'te Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak. Bugün Haluk Ulusoy Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mehmet Özdilek gözetiminde güç ve dayanıklılık çalışmaları ile başlayan antrenman teknik ve taktik çalışmalarıyla sonlandırıldı. İdmana Rizespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Radoslaw Murawski katılmadı. Radoslaw Murawski'nin aynı zamanda önceki gün bir kızı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.