Horoz gol oldu yağdı...

SPOR 07.11.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz gol oldu yağdı...

Spor Toto 1. Lig’in 11.haftasında 22 puanla 3.sırada bulunan Denizlispor, ‘en golcü takım’ ünvanını elinde bulunduruyor.   20 golle şu ana kadar en golcü takım olan yeşil siyahlıları, 18 golle lider Gençlerbirliği ve Gazişehir Gaziantep izliyor. 16 golle Boluspor ve İstanbulspor 3.sırayı paylaşırken, Adanaspor ve Altay 15’er gol kaydetti. Adana Demirspor, Altınordu ve Afjet Afyonspor ise 14’er golle rakiplerini takip ediyor. Horozlar 11.haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, kalesinde de 12 gol gördü. Mehmet Akyüz, 5 kez fileleri havalandırarak takımın en gölcüsü oldu. Mehmet’i 4 golle Burak Çalık izledi. Ziya Alkurt 3 gol kaydederken, Recep Niyaz ve Alperen Babacan 2’şer gol attı. Aissati, Abdülkerim, Taha Can ve Kerem Can’ın ise 1’er golü bulunuyor. Denizlispor en farklı galibiyetlerini Adanaspor’u 4-2 ve Eskişehirspor’u 4-1 yenerek alırken, farklı mağlubiyetini ise 4-0 biten Altınordu’dan aldı.   Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, ligde en golcü takımın kendileri olmalarına şaşırmadığını açıkladı ancak yine en çok gol yiyen 10 takım arasında olduklarını da belirtti. Asbaşkan Ali Fırat, “Ligin en golcü takımıyız çünkü hücum hattımız çok iyi. Ancak yine ligin en çok gol yiyen 10 takımından biriyiz. Özellikle iki maçtaki istatistik bu durumu ortaya çıkardı. Bunu da çalışarak, konuşarak aşacağız. Daha da iyi olacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11.haftasında 22 puanla 3.sırada bulunan Denizlispor, ‘en golcü takım’ ünvanını elinde bulunduruyor.

 

20 golle şu ana kadar en golcü takım olan yeşil siyahlıları, 18 golle lider Gençlerbirliği ve Gazişehir Gaziantep izliyor. 16 golle Boluspor ve İstanbulspor 3.sırayı paylaşırken, Adanaspor ve Altay 15’er gol kaydetti. Adana Demirspor, Altınordu ve Afjet Afyonspor ise 14’er golle rakiplerini takip ediyor. Horozlar 11.haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, kalesinde de 12 gol gördü.


Mehmet Akyüz, 5 kez fileleri havalandırarak takımın en gölcüsü oldu. Mehmet’i 4 golle Burak Çalık izledi. Ziya Alkurt 3 gol kaydederken, Recep Niyaz ve Alperen Babacan 2’şer gol attı. Aissati, Abdülkerim, Taha Can ve Kerem Can’ın ise 1’er golü bulunuyor. Denizlispor en farklı galibiyetlerini Adanaspor’u 4-2 ve Eskişehirspor’u 4-1 yenerek alırken, farklı mağlubiyetini ise 4-0 biten Altınordu’dan aldı.

 

Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, ligde en golcü takımın kendileri olmalarına şaşırmadığını açıkladı ancak yine en çok gol yiyen 10 takım arasında olduklarını da belirtti. Asbaşkan Ali Fırat, “Ligin en golcü takımıyız çünkü hücum hattımız çok iyi. Ancak yine ligin en çok gol yiyen 10 takımından biriyiz. Özellikle iki maçtaki istatistik bu durumu ortaya çıkardı. Bunu da çalışarak, konuşarak aşacağız. Daha da iyi olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.