Horoz ilk hazırlık karşılaşmasında Gümüşhanespor ile karşılaştı...

SPOR 05.01.2019 - 18:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz ilk hazırlık karşılaşmasında Gümüşhanespor ile karşılaştı...

Denizlispor Antalya kampındaki ilk hazırlık karşılaşmasını TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Gümüşhanespor ile yaptı.         Özel bir sahada oynanan maçı Yeşil siyahlılar 3-2 kazandı.     Denizlispor’un gollerini 29. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 40. dakikada Mehmet Akyüz, 83. dakikada Recep Niyaz kaydetti.     Gümüşhanespor’un gollerini ise 43 dakikada Murat Kayalı ve 84 dakikada Sedar Ümit Deniz (P) kaydetti.

Denizlispor Antalya kampındaki ilk hazırlık karşılaşmasını TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Gümüşhanespor ile yaptı.

 

 

 

 

Özel bir sahada oynanan maçı Yeşil siyahlılar 3-2 kazandı.

 

 

Denizlispor’un gollerini 29. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 40. dakikada Mehmet Akyüz, 83. dakikada Recep Niyaz kaydetti.

 

 

Gümüşhanespor’un gollerini ise 43 dakikada Murat Kayalı ve 84 dakikada Sedar Ümit Deniz (P) kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.