Horoz Maç Saatine Tepkili

SPOR 08.11.2016 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz Maç Saatine Tepkili

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz Maç Saatine Tepkili

Denizlispor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’na maç günü ve saatleri konusunda tepki gösterdi.   Ligin 11.haftasında Şanlıurfaspor ile 20 Kasım Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacak Denizlispor’da yönetim maç günü ve saatinin artık kendilerine zarar verdiğini açıkladı. İç sahadaki maçlarda gündüz dış saha maçlarında ise gün ve saat açısından sürekli mağdur olduklarını ifade eden Denizlispor’un İdari İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Kavak, bu durumun düzelmesi için girişimde bulanacaklarını kaydetti.    Asbaşkan Kavak, “İç saha maçlarında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maçlar gündüz saatlerine verildiği için seyirci gelmiyor. Çok uzak deplasmanlara ise gün ve yine saat olarak bizi etkiliyor. Şanlıurfaspor maçı hem Pazar gününe hem de saat 19.00’a verilmiş. İç sahada seyirciden mahrum kaldığımız yetmiyormuş gibi deplasmanlarda ise o saatten sonra uçak bulamıyorsunuz. Yönetim ve takım mağdur oluyor. Bu uygulama ayrıca kulübe ek maliyet de getiriyor. Bunun düzeltilmesi gerekir. Gerekli girişimleri yapacağız” dedi.  Hacı Selamoğlu
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz Maç Saatine Tepkili

Denizlispor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’na maç günü ve saatleri konusunda tepki gösterdi.

 

Ligin 11.haftasında Şanlıurfaspor ile 20 Kasım Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacak Denizlispor’da yönetim maç günü ve saatinin artık kendilerine zarar verdiğini açıkladı. İç sahadaki maçlarda gündüz dış saha maçlarında ise gün ve saat açısından sürekli mağdur olduklarını ifade eden Denizlispor’un İdari İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Kavak, bu durumun düzelmesi için girişimde bulanacaklarını kaydetti.

 

 Asbaşkan Kavak, “İç saha maçlarında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maçlar gündüz saatlerine verildiği için seyirci gelmiyor. Çok uzak deplasmanlara ise gün ve yine saat olarak bizi etkiliyor. Şanlıurfaspor maçı hem Pazar gününe hem de saat 19.00’a verilmiş. İç sahada seyirciden mahrum kaldığımız yetmiyormuş gibi deplasmanlarda ise o saatten sonra uçak bulamıyorsunuz. Yönetim ve takım mağdur oluyor. Bu uygulama ayrıca kulübe ek maliyet de getiriyor. Bunun düzeltilmesi gerekir. Gerekli girişimleri yapacağız” dedi. 

Hacı Selamoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.